LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Når man må flytte

Når man må flytte

Vi trenger hjelp til kostnadene som følger med en flytting pga sykdom

OPPDATERING:

Vi har idag mottat tilbud på flytting og bæring, og har valgt å gå for APR.as. Vedlagt ligger tilbudet fra dem.

Det sitter dypt å starte denne spleisen. Det sitter sinnsykt dypt, da dette ikke er noe vi vil, men noe vi må. Vi elsker plassen vi bor på, og vi er blitt utrolig glad i husvertene våre, men pga en skummel sykdom er vi nå nødt til å flytte nærmere sykehus, familie og venner, Vi klarer ikke å stå i dette alene. 

Saken er den at for noen mnd siden fikk min mann en diagnose, som snudde opp/ned på hele vår verden. En diagnose som tvang oss til å måtte tenke tanker, vi før ikke har tenkt. Han kan dø fra meg, sin sønn og sin familie av en vanlig forkjølelse. 

Hypogammaglobulinemi. Smak på ordet. Skummelt, ikke sant? Det som gjør det skumlere, er at han er 1 av 3 med den spesifikke versjonen av diagnosen. Og mest sannsyligvis ikke tåler medisiner, nettopp pga den versjonen han har. Som 31 åring så skulle det ikke være lov å få en slik diagnose. 

Så, vi må flytte hjem fortest mulig. Han må være i nærheten av spesialister på sykehus, og jeg har nå et stort behov for å ha hjelp og støtte rundt meg. Alle våre nære og kjære bor i Rogaland, mens vi bor i Vennesla. Det vil si at skulle noe skje, så vil hans familie og venner ha mellom 4 og 5 timers reis. På den tiden kan det allerede være over. I verste fall altså. Så pga alt, så har jeg satt foten ned, å sagt at vi MÅ flytte hjem. Vi har ikke et valg lenger. 

Så, vi trenger hjelp til å leie flyttebil/flyttebyrå. Vi trenger hjelp til å leie bærefolk, da også jeg er syk med sterk fibromylagi. Vi kunne også trengt et kjøleskap og fryser. Det har vi ikke nå. Vi har prøvd å søke NAV om hjelp, men pga at vi er gift, fikk vi ikke hjelp. Han kunne få hjelp, men da måtte vi skille oss. Kun da kunne han få hjelp. 

Og vi er ikke rike. Jeg går på minstesats på ufør, og får nå utbetalt knappe 12.000 i mnd. Han går på AAP i påvente av ufør. Det finnes ikke rom til å spare. Ihvertfall ikke på så kort tid. Så derfor søker vi hjelp hos dere. 

Vær så snill. Hjelp oss. Vi må hjem.

Overskudd av innsamlede penger, vil bli gitt til Senter For Sjeldne Diagnoser, ved Rikshospitalet

Når man må flytte

6 528 kroner innsamlet

19 givere
Avsluttet 12.08.2018
26% av 25 000 kr
Veronica Fjetland Bjorland sitt profilbilde
Verifisert
Veronica Fjetland Bjorland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Veronica Fjetland Bjorland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×