LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Alexanders opptreningsfond

14. juli 2018 ble Alexander ble brutalt overfalt på vei hjem fra Stavernfestivalen. Alexander er nå på rehablitering ved Sunnaas sykehus. Denne innsamling har til hensikt å støtte Alexander i hans rehablitering

Alexander har tjenestegjort ved Stridsvogneskadron 1 / Telemark Bataljon i perioden 2009 til og med 2014.  

Den 14. juli deltok Alexander på Stavernfestivalen sammen med gode venner. På vei hjem går alt galt da han forsøker gjøre en god gjerning.

Utdrag fra Østlands-posten: 

Stavernfestivalen er nettopp over og folk tyter ut i gamle Stavernsvei ved Rødberg for å komme seg til campen, ut på byen for å feste videre eller hjem til senga. På Gamle Stavernsvei går også en Oslo-mann (29), en godt trent ung mann, som reagerer da en eldre rød golf kjører i stor fart i gata der det går store folkemasser.

– Han synes han kjører fort og dunker i ruta, forteller krimsjef ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø.

Det får sjåføren av golfen til å reagere tvert. Han hopper ut av bilen og går løs på 29-åringen. Rundt er det mange folk som får med seg opptrinnet. Noen noterer registreringsnummeret på bilen, som kjører pirattaxi denne kvelden.

– Han tar tak i han, gir han flere slag og sparker han minst en gang mens han ligger nede og står i knestående, forteller Vittersø.

Innsamlingen er i regi av tidligere kollegaer i Stridsvogneskadron 1 / Telemark bataljon og venner, ikke av Alexander selv. 



Oppdatering fra Anders Mikkelsen som er en av Alexanders beste venner. 

Takk for alle bidrag!

De vil blant annet gå til innkjøp av nødvendige apparater, og generelt sørge for at Alexander kan fokusere på å bli bedre til enhver tid. 

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering da informasjonen om tilstanden til Alexander i media har vært litt mangelfull. 

Generelt er det sant at han har en stor lammelse i kroppen som resultatet av en såkalt inkomplett ryggmargskade. Dette startet som en nærmest komplett lammelse, men med gode prognoser for bedring. Dvs. at ingen vet hva end state vil bli, men leger osv. er positive. Han ser progresjon hver uke og jobber beinhardt. 

Han er helt målløs over engasjementet han har sett fra nettverket sitt, og ønsker å takke alle sammen. Dette vil virkelig gjøre en forskjell for han og kjæresten fremover. Prosessen er lang, men dette vil gjøre den lettere. 

Det er sikkert mange av dere som ønsker å hilse på han, eller sende han meldinger osv. og selv om Alexander setter pris på denne oppmerksomheten er det ønskelig at slik kommunikasjon går gjennom meg, Anders Mikkelsen. Da kan han ha fullt fokus, og vi kan planlegge slike ting på en måte som passer best for alle. Absolutt alle lykkeønskninger og lignende blir overført til han i klartekst. 

Jeg kan nåes på: 

47606330 

mikkelsen.anders@gmail.com 

Facebook Messenger (foretrekker dette)

Alexanders opptreningsfond

282 000 kroner innsamlet

914 givere
Avsluttet 31.08.2018
282% av 100 000 kr
Verifisert
Alexander Lyngseth Farmen mottar pengene
Christian Brusletto sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Christian Brusletto
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Christian Brusletto er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×