Barcode Challenge støtter TV-aksjonen NRK Kirkens Bymisjon 2018
100 kr
2 givere
Avsluttet

Barcode Challenge støtter TV-aksjonen NRK Kirkens Bymisjon 2018

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Nå kan du utfordre ditt nettverk eller arbeidsgiver til å sponse din deltakelse i Barcode Challenge med et valgfritt beløp. Alle inntekter går uavkortet til TV-aksjonen NRK 2018. 

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. TV-aksjonsmidlene skal blant annet brukes på tilrettelegging av fritidsaktiviteter og opprettelsen av flere utlånssentraler av sports- og fritidsutstyr slik at alle barn og unge kan delta på minst én fritidsaktivitet jevnlig.  

Les mer om TV-aksjonen på www.blimed.no 

Barcode Challenge er et trappeløp i Barcode, Bjørvika, som arrangeres i DNB-byggets trapp med startområde i Wismargata. 303 trappetrinn fordelt på 110 meter tar deg til toppen av trappa i 15. etasje. Løperne får en fantastisk mestringsfølelse ved målgang, med utsikt over hele Oslo. Man kan løpe enkeltvis eller som et lag. I 2018 arrangeres løpet for 5. år på rad, med idrettsklubben Tjalve som arrangør, og utbygger Oslo S Utvikling som med-sponsor. 

Les mer på www.barcodechallenge.no 


Opprettet av
Pengene utbetales til TV-aksjonen NRK Kirkens Bymisjon 2018Kontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Andreas Mjelva er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hvor mye som er samlet inn totalt til TV-aksjonen NRK Kirkens Bymisjon 2018

Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×