LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Folkets spiller - Stjernen Hockey

Folkets spiller - Stjernen Hockey

«Folkets spiller» er et spleiselag med det formål å samle inn midler til Stjernens elitesatsing, nærmere bestemt til en ny center. Du velger selv hvilket beløp du vil bidra med, og støtter med det Stjernen på veien mot nye Arena Fredrikstad!

De senere årene har klubben jobbet knallhardt med å legge et godt grunnlag for videre satsing, men det er ingen selvfølge at Stjernen skal bli et topplag med det første. Konkurransen i Get-ligaen har kanskje aldri vært tøffere, og lag vi normalt skal kunne konkurrere med har alle iverksatt ulike prosjekter for å styrke den sportslige satsingen. Frisk har «Sofa-spilleren», Storhamar har «Vi bygger laget», Lillehammer har «Publikumsspilleren», Sparta har «Spartatæl» og et par andre lag har «rike onkler».

Rike onkler har vi aldri hatt, men vi har bevist at når vi løfter sammen så får vi til det vi vil. Hvem trodde at «lille Stjernen» skulle bli den første klubben til å arrangere et Winter Classic og sette ny publikumsrekord for en seriekamp? Vi klarte det fordi vi løftet sammen!

Hvorfor gjør vi dette?

Stjernen har tidligere hatt stor suksess med ulike støtteaksjoner, så om vi igjen bestemmer oss for å løfte sammen så klarer vi dette – vi, sammen! 

Fredrikstad by – din by – fortjener et lag som kjemper i toppen, men laget trenger din hjelp til å hente en center, en hærfører som går foran og avgjør de tette kampene.

Vi har derfor satt et frisk mål om å slå «Spartatæl» som i sin Spleis ser ut for å samle inn 250.000. Vi kan ikke ha en lavere ambisjon enn det?

Tidligere har slike initiativ gitt oss signeringer som Henric Höglund, Nicklas Rahm, Curtis Gedig og Victor Backman. Alle disse var spillere som hadde det lille ekstra og som kunne vippe kamper i Stjernens favør. Vi håper på noe lignende denne gangen også. 

Hva er «Folkets spiller»?

«Folkets spiller» er et spleiselag med det formål å samle inn penger til Stjernens elitesatsing, denne gangen øremerkede midler til en ny center. 

Du velger selv hvilket beløp du vil bidra med - intet beløp for lite, intet for stort. Både privatpersoner og firmaer er velkomne.

Vi presiserer at pengene som kommer inn her KUN går til sport - intet annet! 

Hva får du tilbake?

Ditt navn her på siden (du kan velge å være anonym) og magiske og engasjerende øyeblikk i Stjernehallen.

Hva koster det?

Valgfritt - du bestemmer selv hvor mye du vil gi.

Folkets spiller - Stjernen Hockey

71 710 kroner innsamlet

121 givere
Avsluttet 15.10.2018
28% av 250 000 kr
Dagfinn Reinertsen sitt profilbilde
Verifisert
Dagfinn Reinertsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Dagfinn Reinertsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×