Solidarisk bibliotekforedrag i Chicago
5 100 kr
18 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

Solidarisk bibliotekforedrag i Chicago

This text in English: http://bit.ly/2om07Hn

Jeg er frilanser med bibliotekpolitikk som spesialområde. 24. juni er jeg invitert til å holde et foredrag med tittelen "Libraries Improving Public Participation and Democracy" i Chicago på verdens største bibliotekkonferanse, arrangert av den US-amerikanske bibliotekforeninga, ALA: http://bit.ly/2om8kLj

Men jeg får ikke honorar, og jeg må betale reise og opphold sjøl. Jeg vil kombinere turen med å skrive om også andre deler av konferansen på bloggen min: https://bibliotekettarsaka.wordpress.com/ Og (gratis) for tidsskriftet Bibliotek i samhälle (Bis).

Hvis reisa ikke blir noe av vil jeg bruke pengene, eller et evt overskudd, til arbeid med ei bok med arbeidstittelen "Libraries Improving Public Participation and Democracy".

Alle bidrag, små og store er velkomne! Men de sju mest spandable blir "premiert" med originale fotografier med bibliotekrelaterte motiv av fotografen Magnus Bjerk: http://bit.ly/2omqTPw

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Anders Ericson
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Anders Ericson er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×