Solidarisk bibliotekforedrag i Chicago

5 100 krInnsamlet

18 givere

Avsluttet

Solidarisk bibliotekforedrag i Chicago

This text in English: http://bit.ly/2om07Hn

Jeg er frilanser med bibliotekpolitikk som spesialområde. 24. juni er jeg invitert til å holde et foredrag med tittelen "Libraries Improving Public Participation and Democracy" i Chicago på verdens største bibliotekkonferanse, arrangert av den US-amerikanske bibliotekforeninga, ALA: http://bit.ly/2om8kLj

Men jeg får ikke honorar, og jeg må betale reise og opphold sjøl. Jeg vil kombinere turen med å skrive om også andre deler av konferansen på bloggen min: https://bibliotekettarsaka.wordpress.com/ Og (gratis) for tidsskriftet Bibliotek i samhälle (Bis).

Hvis reisa ikke blir noe av vil jeg bruke pengene, eller et evt overskudd, til arbeid med ei bok med arbeidstittelen "Libraries Improving Public Participation and Democracy".

Alle bidrag, små og store er velkomne! Men de sju mest spandable blir "premiert" med originale fotografier med bibliotekrelaterte motiv av fotografen Magnus Bjerk: http://bit.ly/2omqTPw

Innsamler
Anders EricsonIkke verifisert
Innsamler er ikke verifisert
Del innsamlingen
Anders Ericson er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×