Støtt dam-fondet for Pakistan
33 713 kr
25 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

33 713 kr112 % av 30 000 kr

Støtt dam-fondet for Pakistan

Pengene skal overføres DIREKTE til kontoen laget av Supreme Court i Pakistan

Vanntilførselen per innbygger i Pakistan  er redusert på grunn av rask vekst i befolkningen og nedbryting av vannlagringskapasiteten på reservoarene.

Pakistan kan bare lagre 10 prosent av sin årlige flodstrøm mot verdensgjennomsnittet på 40 prosent og Indus-kaskade er Pakistans mest verdifulle ressurs, noe som vil bidra til å legge til et stort kvantum av billige vannkraftgenerering og vannlagring. Et ekstra areal på 20 millioner hektar meter land kan bringes under vanning på grunn av bygging av nye reservoarer.


Hvordan kan vi alle hjelpe?

Det beste vi kan gjøre er å komme sammen for å hjelpe Pakistan når det virkelig trengs.  Pengene skal overføres direkte til en konto som er overvåket av myndighetene og skal kun brukes for å lage dam. Etter overføringen skal vi lenke til transaksjonen så at alle kan se hvor pengene ble sendt.

Oppdatering : Ser at Pakistansk ambassade har en konto kun for dam-fondet, vi skal se nærmere på det for å se om vi kan overføre direkte til de om vi ikke får overført et stort beløp direkte til Pakistan.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Wakas Aslam Mir
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Wakas Aslam Mir er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×