Musikkglede i Støver skolekorps!
3 800 kr
15 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

Musikkglede i Støver skolekorps!

Vi samler inn penger til aktiviteter i Støver skolekorps.

Støver skolekorps er et brassband som ble stiftet i 1961, og har i dag ca. 20 medlemmer inkl. aspiranter. Vi vil være et attraktivt korps for våre medlemmer og kommende aspiranter.  For å øke mestringsfølelsen og spillegleden bruker vi midler på innleie av instruktører både til individuell- og gruppeopplæring i tillegg til fellesøvelsene. Vi kjøper flere tjenester fra kulturskolen i form av elevplasser, direksjon og nybegynneropplæring, og vi har de siste par årene sendt flere musikanter på sommermusikkskole.    

Det er også motiverende å ha noe å strekke seg mot, derfor sikter vi høyt og har meldt oss på korpsmesterskapet i Narvik i november. Vi er et aktivt korps med mange seminarer, konserter og ministevne på aktivitetsplanen, og håper også å komme oss på en litt lengre korpstur neste sommer. I år gikk turen til nærområdet, Saltstraumen og Gildeskål. Seminarer og turer styrker samholdet og gir økt motivasjon til å fortsette i korpset.  

Dugnadsånden er stor, og vi står alle på for å skaffe inntekter til korpset. Vi håper du vil være med og støtte oss, slik at Støver skolekorps kan fortsette å spre musikkglede. Vi er takknemlige for alle bidrag, både små og store!
 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 976 020 235

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Charlotte Håvik Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×