Kunstgress Ottestad Idrettspark
10 700 kr
23 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Kunstgress Ottestad Idrettspark

Ottestad IL fyller 100 år den 28. mai 2018. Vi håper å kunne feire begivenheten med åpning av to nye kunstgressbaner på Idrettsparken vår, både en 11’er bane og en 9’er bane. 


Mye har skjedd siden Bækkelagets Fotbaldklub ble stiftet i 1918 og medlemslista inneholdt 41 navn. I 1927 slo fotballklubben seg sammen med ski og friidrett, og dannet Ottestad idrettslag. Siden den gang har OIL vokst til 1400 medlemmer og er det 6. største idrettslaget i Hedmark – og den 5. største fotballklubben.


Klubben vår holder til i et område som er preget av stor befolkningsvekst og mange barnefamilier, dette gjør at bruken av våre anlegg må forventes å øke mye i fremtiden. Å gi barna og ungdommene en god læringsplass for idrett, samhold og mestring ser vi på som meget viktig for å få friske og godt sosialiserte mennesker i fremtiden.


I dag har vi en kunstgressbane på Hias og en gressbane på idrettsplassen. Dette er langt fra tilstrekkelig kapasitet når 500 unge fotballspillere skal utøve sin idrett. Dagens gressbane tåler lite bruk og lite regn, og banene må stenges flere ganger i sommerhalvåret. Vi har derfor gått inn for å legge kunstgress på hele banefeltet. Dette gir fotballgruppa mindre utfordringer i å gjennomføre en tettpakket kampsesong, samt gode treningsfasiliteter større deler av året. Samtidig kan vi lage skiløyper og skileikområde for våre 150 unge skiløpere på idrettsplassen uten å bekymre oss for is og isbrann på den underliggende gressbanen.


Med et eget jubileumsprogram for sponsing og gaver, håper vi å samle inn nok penger til at kunstgress på idrettsplassen blir en realitet allerede i 2018.


Vi håper du vil være med og støtte idrettsglede i Ottestad!

Opprettet av
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Hans Bjørnstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×