HEGEPROSJEKT 2018
381 170 kr
1 054 givere
Avsluttet
381 170 kr76 % av 500 000 kr

HEGEPROSJEKT 2018

Hegeprosjekt er en årlig, privat oktober-innsamling. Du kjøper et bilde laget av kunstner Hege Holen Paulsrud, og pengene gis uavkortet til Kreftforeningen, øremerket forskning. Kjøp en gave med mening i år ❤️ (du kan kjøpe nederst på siden)

SÅ HVORFOR GJØR JEG DETTE?I oktober 2013 startet jeg Hegeprosjekt for å se om jeg kunne klare å samle inn penger til kreftsaken ved å utnytte de mulighetene jeg har, nemlig muligheten til å selge det jeg maler og tegner. Jeg hadde i flere år følt på maktesløsheten av å ikke kunne gjøre noe når så mange rundt meg fikk kreft. 

Min venninne Anette døde bare 35 år gammel, og våre døtre var like gamle da, bare tre år.. 

Sånt gjør inntrykk. Av den sterke sorten. Det er ikke lov. Det er helt feil. 

Det skal ikke skje.

Så jeg satte meg ned og laget et bilde og en tekst. For å samle inn penger til forskning. Det viste seg raskt at mange likte ideen, og dermed var en tradisjon skapt. Hver oktober siden har jeg gjennomført Hegeprosjekt, med et nytt bilde hvert år.

Summen nådde nye høyder i oktober 2017, da jeg etter en kort oktobermåned kunne sette inn 1.34 millioner kroner til Kreftforeningen! 

Fordi DERE er med på prosjektet mitt! 

Til sammen har dere kjøpt bilder for mer enn 3.1 millioner kroner. Jeg er dypt rørt og takknemlig, det føles som en enorm gave å få gi alle pengene videre til Kreftforeningen.

Oppskriften er enkel; et bilde til deg, alle pengene til Kreftforeningen (-5% inkl. mva i adm.gebyr) til Spleis). Jeg tjener ingenting på dette prosjektet.

Og husk, bildet selges kun i oktober! 


Tidligere års bilder:

Årets bilde DU ER SÅ STERK, str A4:

PRAKTISK INFO NB: Kun årets bilde er til salgs, tidligere bilder må du vente til 10-årsjubileumet for å kjøpe. Evt kan du kjøpe liknende bilder i min nettbutikk https://www.hegeholenpaulsrud.no (ikke en del av hegeprosjekt). 

Jeg vil gjøre oppmerksom på at dette er et kjøkkenbordsprosjekt, som jeg gjør (med glede!!) i tillegg til den vanlige hverdagen med jobb og familie og alt den bringer med seg. Det er mange tusen bilder som skal pakkes og sendes, og du må derfor påregne litt leveringstid. Alle bilder er garantert sendt innen medio november, men sannsynligvis blir mange sendt i løpet av oktober. 

SUPER-NB: bildene blir sendt i vanlig konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at det stort sett går fint, men OM det skulle bli en brett eller tre, så har en herlig trend spredd seg blant tidligere kjøpere; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje...? ..A4, men ikke helt perfekt :)

Et helt vanlig kjøkkenbordsprosjekt:

Ønsker du å vite mer om prosjektet, eller få oppdateringer underveis, følg meg på

https://hegeprosjekt.com

https://www.facebook.com/hegeholenpaulsrud/

https://www.instagram.com/hegeholenpaulsrud/?hl=nb

Det blir i løpet av oktober gjort tilgjengelig et infoskriv om prosjektet på nettsiden. Dette kan du skrive ut og legge ved bilder du evt gir bort i gaver.

HJELP MEG VELDIG GJERNE Å DELE til alle du kjenner og ikke kjenner, til sosiale og asosiale og analoge og digitale medier, til Kongen og Dronningen, til naboen bak gardina, bartenderen i Syden, sjefen på jobben osv osv..det er nemlig den eneste måten dette prosjektet blir spredd på :)

Under kan du trykke på antall bilder du ønsker, og du kan handle med bankkort, Vipps og faktura. På forhånd tusen millioner takk!


MÅLSELV OG OMEGN! Dere kan kjøpe bilder på Husfliden i Andselv i hele oktober!


Hege Holen Paulsrud

  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 250 kr

  «Ett bilde DU ER SÅ STERK»

  759 har valgt denne

 4. 500 kr

  «To bilder DU ER SÅ STERK»

  134 har valgt denne

 5. 750 kr

  «Tre bilder DU ER SÅ STERK»

  29 har valgt denne

 6. 1 000 kr

  «Fire bilder DU ER SÅ STERK»

  23 har valgt denne

 7. 1 250 kr

  «Fem bilder DU ER SÅ STERK»

  8 har valgt denne

 8. 1 500 kr

  «Seks bilder DU ER SÅ STERK»

  5 har valgt denne

 9. 1 750 kr

  «Sju bilder DU ER SÅ STERK»

  4 har valgt denne

 10. 2 000 kr

  «Åtte bilder DU ER SÅ STERK»

  6 har valgt denne

 11. 2 250 kr

  «Ni bilder DU ER SÅ STERK»

  1 har valgt denne

 12. 2 500 kr

  «Ti bilder DU ER SÅ STERK»

  2 har valgt denne

Opprettet av
Hege Holen PaulsrudVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 951 812 528

Del innsamlingen
Hege Holen Paulsrud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×