LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for HEGEPROSJEKT 2018

HEGEPROSJEKT 2018

Hegeprosjekt er en årlig, privat oktober-innsamling. Du kjøper et bilde laget av kunstner Hege Holen Paulsrud, og pengene gis uavkortet til Kreftforeningen, øremerket forskning. Kjøp en gave med mening i år ❤️ (du kan kjøpe nederst på siden)

SÅ HVORFOR GJØR JEG DETTE?

I oktober 2013 startet jeg Hegeprosjekt for å se om jeg kunne klare å samle inn penger til kreftsaken ved å utnytte de mulighetene jeg har, nemlig muligheten til å selge det jeg maler og tegner. Jeg hadde i flere år følt på maktesløsheten av å ikke kunne gjøre noe når så mange rundt meg fikk kreft. 

Min venninne Anette døde bare 35 år gammel, og våre døtre var like gamle da, bare tre år.. 

Sånt gjør inntrykk. Av den sterke sorten. Det er ikke lov. Det er helt feil. 

Det skal ikke skje.

Så jeg satte meg ned og laget et bilde og en tekst. For å samle inn penger til forskning. Det viste seg raskt at mange likte ideen, og dermed var en tradisjon skapt. Hver oktober siden har jeg gjennomført Hegeprosjekt, med et nytt bilde hvert år.

Summen nådde nye høyder i oktober 2017, da jeg etter en kort oktobermåned kunne sette inn 1.34 millioner kroner til Kreftforeningen! 

Fordi DERE er med på prosjektet mitt! 

Til sammen har dere kjøpt bilder for mer enn 3.1 millioner kroner. Jeg er dypt rørt og takknemlig, det føles som en enorm gave å få gi alle pengene videre til Kreftforeningen.

Oppskriften er enkel; et bilde til deg, alle pengene til Kreftforeningen (-5% inkl. mva i adm.gebyr) til Spleis). Jeg tjener ingenting på dette prosjektet.

Og husk, bildet selges kun i oktober! 

Tidligere års bilder:

Årets bilde DU ER SÅ STERK, str A4:

PRAKTISK INFO NB: Kun årets bilde er til salgs, tidligere bilder må du vente til 10-årsjubileumet for å kjøpe. Evt kan du kjøpe liknende bilder i min nettbutikk https://www.hegeholenpaulsrud.no (ikke en del av hegeprosjekt). 

Jeg vil gjøre oppmerksom på at dette er et kjøkkenbordsprosjekt, som jeg gjør (med glede!!) i tillegg til den vanlige hverdagen med jobb og familie og alt den bringer med seg. Det er mange tusen bilder som skal pakkes og sendes, og du må derfor påregne litt leveringstid. Alle bilder er garantert sendt innen medio november, men sannsynligvis blir mange sendt i løpet av oktober. 

SUPER-NB: bildene blir sendt i vanlig konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at det stort sett går fint, men OM det skulle bli en brett eller tre, så har en herlig trend spredd seg blant tidligere kjøpere; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje...? ..A4, men ikke helt perfekt :)

Et helt vanlig kjøkkenbordsprosjekt:

Ønsker du å vite mer om prosjektet, eller få oppdateringer underveis, følg meg på

https://hegeprosjekt.com

https://www.facebook.com/hegeholenpaulsrud/

https://www.instagram.com/hegeholenpaulsrud/?hl=nb

Det blir i løpet av oktober gjort tilgjengelig et infoskriv om prosjektet på nettsiden. Dette kan du skrive ut og legge ved bilder du evt gir bort i gaver.

HJELP MEG VELDIG GJERNE Å DELE til alle du kjenner og ikke kjenner, til sosiale og asosiale og analoge og digitale medier, til Kongen og Dronningen, til naboen bak gardina, bartenderen i Syden, sjefen på jobben osv osv..det er nemlig den eneste måten dette prosjektet blir spredd på :)

Under kan du trykke på antall bilder du ønsker, og du kan handle med bankkort, Vipps og faktura. På forhånd tusen millioner takk!

MÅLSELV OG OMEGN! Dere kan kjøpe bilder på Husfliden i Andselv i hele oktober!

Hege Holen Paulsrud

HEGEPROSJEKT 2018

381 170 kroner innsamlet

1 054 givere
Avsluttet 31.10.2018
76% av 500 000 kr
Kreftforeningen sitt profilbilde
Kreftforeningen mottar pengene
Hege Holen Paulsrud sitt profilbilde
Verifisert
Hege Holen Paulsrud
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hege Holen Paulsrud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×