LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for FOLKETS SPILLER TIL STJERNEN HOCKEY

FOLKETS SPILLER TIL STJERNEN HOCKEY

I mange år har Stjernen Hockey manglet en "sheriff" i laget - en spiller som kan plage mostanderne til vannvidd og stå opp når det brenner som mest. Et monster som er sterkere enn resten, med en innstilling som gjør at han naturlig går foran som et eksempel og drar med seg resten av guttane i alle situasjoner både på og utenfor isen. Rett og slett en skikkelig publkumsfavoritt!

Den spilleren har klubben nå funnet. Nå er det opp til oss supportere om Petter Røste Fossen spiller i rød drakt kommende sesong! Du leste riktig - spilleren som omtales som "beistet" er kun 26 år gammel, men har allerede 5 kongepokaler med Stavanger Oilers i skapet.

Han har suverent vunnet Iron Man hele fire ganger og notert seg for over 20 landskamper. En fryktet spiller av alle i ligaen med et rykte på seg for å ha en hinsides vinnerskalle - nå har han signert en intensjonsavtale med Stjernen!

Mer om Petter finner du her:

Hockey-hulken (VG)

Dette er hockeyligaens sterkeste (Nettavisen)

Fakta om Petter Røste Fossen (Wikipedia)

Statistikk

Vi supportere har frem til førstkommende tirsdag på oss til å samle inn kr 100 000 slik at klubben i våre hjerter kan få GET-Ligaens råeste rollespiller inn i troppen. I Fredrikstad får vi til alt - sammen!

Slik kan du bidra

Små og store bidrag ønskes velkommen, og du kan trygt og enkelt bidra ved å klikke på knappen "Støtt innsamlingen" under bildet, oppe til høyre. Du kan betale med Vipps, mCASH eller med kort - kjapt og enkelt. 

Bedrifter som benytter noen av ovennevnte betalingsformer vil kunne få tilsendt dokumentasjon/regnskapsbilag ved å kontakte trygve@stjernen.no etter at betaling er gjennomført.

FOLKETS SPILLER TIL STJERNEN HOCKEY

101 300 kroner innsamlet

212 givere
Avsluttet 16.05.2017
101% av 100 000 kr
Dagfinn Reinertsen sitt profilbilde
Verifisert
Dagfinn Reinertsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Dagfinn Reinertsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×