LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vil du gi flere en god julefeiring?

Vil du gi flere en god julefeiring?

Julemat til vanskeligstilte familier og enslige❤️ Mange sliter med å få endene til å møtes til det daglige, vi hjelper dem ekstra i julen da dette er en vanskelig tid for veldig mange

Det er mange som sliter i julen, både med gaver og mat. Det kan være familier, enslige, enslige forsørgere og mange barn som ikke får så mye pga forsørgerens økonomi. Vi i Hjelpegruppen Romsdal hjelper de som har det vanskelig, med matgavekort, julegaver, klær, sko o.l men nå skal vi ha fokuset på jul. For mange er det ett selvfølge med god julemiddag på bordet og litt julegodt, men det er også utrolig mange som ikke har mulighet til dette. 

Vil akkurat DU bidra til at noen kan få en bedre jul? Dette er år Nr 4 vi hjelper disse som har det vanskelig. Og vi vil ha med DEG på laget, organisasjonen vår er NON-profitt så alt går til de som trenger det! 

La oss sammen hjelpe de som trenger det:camera: 

Litt om oss:  vil starte innsamling så vi kan gi disse vanskeligstillte familiene, barna, og andre som er alene, til å få en fin og deilig jul, så de kan få mat på bordet og kanskje julegave til barna sine.

Jeg, startet denne gruppa på Facebook for 4 år siden og har siden hjulpet mange mange med alt fra A-Å, matgavekort,klær,julegaver,bursdagsgaver,møbler, søknader til nav og bursdagsselskaper, brudekjoler osv. Men det ble mye for en å gjøre alt, så vi har opprettet ett styret og blitt en godkjent organisasjon! Så har mange flott med meg på laget:)

Mange hjelper med klær og møbler og utstyr så andre kan få glede av dette.  Siden vi ikke får støtte må vi hjelpe hverandre, og vi har fått lagerplass, men det er cointainere, så oppbevaring av mat er vanskelig, jul og bursdagsgaver også. Jeg håper noen kunne bidratt så vi har litt så vi kan kjøpe inn matgavekort,kinobilletter osv til de familiene og andre som ikke har noe å rutte MED ekstra og som har det vanskelig... frem til nå har vi samlet sammen kroner til hver enkelt forespørsel vi får, og så kjøpt det som måtte trenges. Nå nærmer jula seg, og jeg vet av erfaring at da blir det en del etterspørsel etter både mat og gaver. 

Gruppa består av alle slags fantastiske mennesker, noen fordi de trenger hjelp, noen fordi de kan bidra, og vi har hjulpet så mange, vi er en gjeng faste som sitter i styret. men har mange støttespillere som er med når vi spør.

Vil du gi flere en god julefeiring?

1 400 kroner innsamlet

7 givere
Avsluttet 03.11.2018
4% av 30 000 kr
HJELPEGRUPPEN ROMSDAL sitt profilbilde
HJELPEGRUPPEN ROMSDAL mottar pengene
Nadja Mari Hartai Helle sitt profilbilde
Verifisert
Nadja Mari Hartai Helle
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nadja Mari Hartai Helle er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×