Fritidsfondet i Vadsø
25 400 kr
54 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

25% av målet oppnådd
25 400 kr25 % av 100 000 kr

Fritidsfondet i Vadsø

Denne innsamlingen går til Fritidsfondet i Vadsø. Fondet skal bidra med midler til lag og foreninger slik at barn og unge fra familier med lav inntekt kan delta i fritidsaktiviteter uavhengig av familiens økonomi.

Bli med og gi du også!

Alle barn og unge skal få muligheten til å delta i fritidsaktiviteter. For de fleste er dette greit og enkelt, men for noen kan økonomi være et hinder for deltakelse. Det er ikke sikkert alle har den 200-lappen som trengs for en egenandel på fotballtur til Båtsfjord eller 1000 kroner til håndball-lisens eller aktivitetsavgift for sesongen. 

Det er ikke alltid så enkelt å få pengene til å strekke til når man er aleneforsørger for 2-3 aktive barn som gjerne vil være med der vennene er. Eller om mor og far av ulike grunner er uten jobb og inntekt en periode. Noen kvalifiserer kanskje for støtte fra det offentlige (NAV) men ikke alle...

Hva om lag og foreninger kunne tilby noen av disse barn og unge fri deltakelse i deres klubb mot at Fritidsfondet i Vadsø går inn og kompenserer for de utgiftene klubben har overfor disse barna? Hadde ikke det vært fint?

Barn og unge, som lett havner utenfor - er med, og lag og foreninger taper ikke økonomisk på det. Faktisk blir det en vinn-vinn situasjon. Barn og unge får oppleve mestring og deltakelse i et inkluderende miljø sammen med jevnaldrende - og klubben får flere medlemmer. Hva er vel bedre enn det?

Et Fondsstyre med utpekte representater fra Vadsø idrettsråd, Næringslivet i Vadsø og Vadsø kommune vil sammen være forvaltere av fondet. Vadsø kommune stiller med sekretær til fondet. Fritidsfondet vil få en egen nettside med lett tilgjengelig informasjon og retningslinjer for tildeling av midler. Lag og foreninger skal enkelt kunne søke om å få dekket utgifter til barn og unge fra familier med lav inntekt. Vi forventer å kunne starte opp med tildelinger fra Fritidsfondet i Vadsø allerede i høst, men da trenger vi din hjelp først. 

Om du som privatperson eller din bedrift vil bidra økonomsik slik at vi får alle med, så skal Fondet sammen med kommunen legge til rette slik at lag og foreninger i Vadsø kan gjøre det de er gode på - nemlig å skape aktivitet og mestringsopplevelser for store og små i et inkluderende miljø der ALLE SKAL MED.

Mange lag og foreninger i Vadsø har engasjert seg for å legge tilrette for at barn og unge skal få delta i deres aktiviteter.  ALLEMED er et verktøy som skal gjøre det lettere for klubben å inkludere alle barn og unge i sin fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi. Verktøyet brukes til å skape diskusjon og finne gode løsninger på hva som kan gjøres for å få alle med. Dette verktøyet har mange lag og foreninger brukt i sitt arbeid.

Vi tror at et varmt og inkluderende samfunn blir til og opprettholdes gjennom engasjement og deltakelse. Vi tror at alle som bor og virker i Vadsø ønsker å bidra slik at alle kan få være med. Noen bidrar som trenere og ledere, andre er vaffelstekere og draktansvarlige. Men et økonomisk bidrag som sikrer at alle får bli med er minst like viktig. 

Vadsø kommune vil gå inn med 50% av det innsamlede beløpet (begrenset oppad til 50.000) , og SpareBank 1 Nord-Norge har sagt at de vil matche kommunens beløp i denne innsamlingen. Det vil si - klarer vi å samle inn 100.000 kr så bidrar kommunen i tillegg med 50.000 og SpareBank 1 Nord-Norge med 50.000.  

Støtt opp om frivilligheten i Vadsø. Bli med på laget du også. 

Alle skal med! 

📷

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Bidragsyter

  Meget god samvittighet :-)

  100 kr

  7 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Bidragsyter

  Meget god samvittighet :-)

  200 kr

  24 har valgt denneUbegrenset antall
 3. Bidragsyter

  Meget god samvittighet :-)

  300 kr

  15 har valgt denneUbegrenset antall
 4. Bidragsyter

  Meget god samvittighet :-)

  500 kr

  5 har valgt denneUbegrenset antall
 5. Lokal støttespiller fra næringslivet

  Logo på fondets nettside i 1 år og diplom til bedriften

  1 000 kr

  Ubegrenset antall
 6. Lokal støttespiller fra næringslivet

  Logo på fondets nettside i 1 år og diplom til bedriften

  2 000 kr

  Ubegrenset antall
 7. Sponsor og lokal samarbeidspartner

  Logo på fondets nettside i 1 år og diplom til bedriften

  5 000 kr

  2 har valgt denneUbegrenset antall
 8. Hovedsponsor og lokal samarbeidspartner

  Stor logo på fondets nettside i 1 år og diplom til bedriften.

  10 000 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av

Orgnr. 911 718 693

Pengene utbetales til Trivselslaben
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Trivselslaben er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×