Flint - klubben i mitt hjerte
2 200 kr
7 givere
Avsluttet

Flint - klubben i mitt hjerte

Spleis på samfunnsarbeidet til Flint Fotball.

Flint Fotball er opptatt av å bidra til et litt varmere samfunn. 

Vi bidrar i dag til å motvirke isolasjon og ensomhet, til mer verdighet og sterkere tilhørighet, til bedre helse - fysisk som psykisk. For de som trenger et friminutt fra en ellers ofte tøff hverdag så bidrar vi litt til det, til integrering og inkludering - for å nevne noen stikkord som betyr mye for oss. 

Flint fotball gjør dette igjennom tiltak som #eldreenergi som er et fallforebyggende program, igjennom #generasjonsmøte som bringer generasjoner sammen rundt et langbord, gjennom #flintarmy som er rusomsorg med fotball som virkemiddel. I tillegg har Flint Fotball periodevis  arbeidstrening i samarbeid med NAV Tønsberg.Flint Samfunn har siden 2016 jobbet sammen med Frelsesarmeen Tønsberg , NAV Tønsberg, Tønsberg Kommune ved Rusmiddeletaten og Slagen Bo- og eldresenter om å bidra til et litt varmere Tønsberg. Nå håper vi du også ønsker å bidra litt slik at vi kan utvide tilbudet vårt - til å motvirke dropout fra skole og til å samle bydelen på klubbhuset.

Du kan se en video som oppsummerer tiltakene her:

https://youtu.be/5likYK6xv6A

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Fredagslunsj på Flint

  Du får muligheten til å være med på generasjonsmøte på Flint - hvor vi samler barn fra 3-4 år til godt voksne opp til 95 år - rundt et bord og et "bedre" måltid.

  300 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Bedriftspartner Flint Samfunn

  Som bedriftspartner Flint Samfunn vil du få et bilde som viser at du støtter Flint i arbeidet med å bidra til en litt varmere bydel i Tønsberg. I tillegg vil du få invitasjon til å delta på de ulike tiltakene, slik at du får oppleve hva dette betyr for den enkelte. Som tilhørighet, verdighet, samhørighet for å nevne noen stikkord.

  2 500 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
VerifisertTRULS CHRISTIAN HANSEN
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 543 906

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
TRULS CHRISTIAN HANSEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Denne spleisen er med i "Klubben i mitt hjerte", og hvis den samler inn mer enn 2 000 kroner er den med i konkurransen om en premiepott på 100 000 kroner! Vil du også lage en spleis? Gå til www.klubbenimitthjerte.no/spleis.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×