LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for En nyskrevet SKAM-fanfic fra pagnilagni

En nyskrevet SKAM-fanfic fra pagnilagni

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Mottoet for årets aksjon er "Mindre alene sammen" - ganske nært opptil gjennomgangstemaet "Du er ikke alene" i serien vi elsker.

Dette er blant det Kirkens Bymisjon selv beskriver at de kan bruke pengene fra TV-aksjonen til:

For 40 kroner kan en som trenger det få et varmt måltid.
For 200 kroner kan et barn bli med på en fritidsaktivitet.  
For 250 kroner kan du gi noen et varmt måltid og en seng å sove i.
For 5.000 kroner kan vi arrangere fritidsaktivitet for 25 barn. For 10.000 kroner kan vi legge til rette for 20 inkluderende sosiale nettverksmøter.

Kirkens Bymisjon er  en selvstendig organisasjon, med tilknytning til Den norske kirke, og arbeidet har en kristen humanistisk begrunnelse og verdiforankring. De diskriminerer ikke på kjønn, legning, nasjonalitet eller annet, og har stort mangfold i ansatte og frivilliges livssyn.

Pagnilagni støtter selvsagt TV-aksjonen - og vil skrive en SKAM fanfic dersom målet nås (eller egentlig uansett...). Beløpet du donerer bestemmer hvilke ord som skal med, hva som skal skje og overordnet tema.

Jeg satte opprinnelig 2500 kr som mål. Dette ble nådd etter ca 4-5 timer! (Jeg er rørt nå!) -så det ble doblet, og doblet igjen (litt hårete, men hey!).

- og på kvelden 21. oktober nådde jeg 10.000, nå lar jeg det beløpet stå inntil videre - men det er bare å gi på overtid! 

(Et liiiite forbehold: om dere er veldig flinke til å fortsette å gi så kan det hende jeg hyrer inn gjesteskribenter, for å sikre at kvantitet ikke går ut over kvalitet, og for å hindre at prosjektet drar for langt ut i tid fordi jeg går tom for ideer. Men dere som har valgt en konkret belønning får denne i en pagnilagni-fic, det lover jeg!)

Jeg satser på en fic pr 2500 kr som samles inn... Gi så det svir i tastaturet mitt!

Pengene blir donert direkte til Kirkens Bymisjon gjennom Spleis, de er aldri innom meg. De utbetaltes uansett om målet nås eller overskrides :)

OM INNSAMLINGEN

En del av "belønningene" er med vilje satt med høye beløp. Dette er delvis for å gjøre det attraktivt å donere mye, og for at det skal koste litt å endre for mye på premisser som betyr mye for mange. (Let's face it, det er vel Evak-fic de fleste vil ha...).

Du kan velge å gi et høyere beløp enn minstebeløpet for belønningen, så om det er "tomt" for belønninger kan du enten justere opp donasjonen fra 50/100 kr, eller du kan gi valgfritt beløp uten belønning.

Navnene på de som har donert vil IKKE bli oppgitt i notes eller liknende på ficen, men det vil fremgå at den er skrevet etter en innsamling til TV-aksjonen, og jeg kommer til å lage en liste over hvilke "innspill" dere betalte for.

OM FICEN

Jeg lover å gjøre mitt beste for å skrive en best mulig fic ut fra innspillene!

Jeg forbeholder meg retten til å "endre på innsendte forslag" dersom jeg overhode ikke greier skrive det som er foreslått (men jeg skal virkelig forsøke!), og selvfølgelig bestemmer jeg de øvrige premissene selv - altså alt ingen betalte for. Jeg vil også holde meg innenfor de vanlige rammene for mitt forfatterskap, dvs "no archive warnings apply" og ingen av hovedpersonene dør eller gjør det slutt. Om det blir oneshot eller multichapter er i god stil fullstendig uvisst også for meg.

The fic will be written in Norwegian. If a large amount is donated by an internation audience, I will consider writing a second fic in English. It's also available for translation by volunteers :) 

OM ANONYMITET

Etter at betalingen er gjennomført, kan du velge å dele innsamlingen på Facebook osv. Det er fint om slik deling ikke kobles til min ekte identitet på Facebook. Det kan til og med hende du ikke selv ønsker å bli koblet til SKAM-fanfic ;)

Når du gir, kan du velge å være anonym i lista over givere, med fiktivt navn, nick eller annet, eller "helt anonym". Dersom adressen din allerede er registrert hos spleis, kommer navnet du har lagt inn der frem - ellers velger du selv. Som anonym står det bare anonym.

Jeg ser ikke kontaktinformasjonen til noen, alt går via Spleis sin meldingstjeneste.

Jeg kommer til å sende melding til de som ikke oppgir hvilken konkret belønning (hvilket ord, navn osv) de vil ha, men oppgi det gjerne i kommentar - så ser de andre også det ;) 

En nyskrevet SKAM-fanfic fra pagnilagni

12 880 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 01.12.2018
128% av 10 000 kr
P3aksjonen 2018 sitt profilbilde
P3aksjonen 2018 mottar pengene
Pagni Lagni sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Pagni Lagni
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Pagni Lagni er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×