Stor koloni hunder trenger hjelp
245 480 kr
1 374 givere
Avsluttet
245 480 kr163 % av 150 000 kr

Stor koloni hunder trenger hjelp

Pengene vil gå til veterinærbehandling, medisiner, utstyr og mat til hundene.

Dyrebeskyttelsen Norge Ringerike tar inn mellom 30-40 hunder fra en større dyrevernsak i disse dager. Alle hundene trenger omfattende behandling av tenner, flere må inn og trekke i 2 og 3 omganger. Mange har i tillegg andre utfordringer de sliter med som må utredes og behandles, samt at mange av de må kastreres av dyrevernsmessige årsaker. Videre trenger de mat, utstyr osv (her har snille mennesker i lokelbefolkningen vært med og donert en del). 

Med andre ord vil det bli enorme kostnader og sørge for at de alle får god livskvalitet og et lykkelig resten av sitt liv og vi ønsker at alle skal få den sjansen så sant det er mulig.

Vi håper at dere der ute vil hjelpe oss å sørge for at disse hundene endelig får alt de fortjener etter det livet de har levd. 

(PS hundene vil etterhvert komme for omplassering og også der vil vi forlange et gebyr (og kontrakt), både for å sikre et godt hjem og for å få dekket inn noe av utgiftene, men det vil ikke være i nærheten av de reelle summene vi må ut med). 


Opprettet av

Orgnr. 993 312 622

Pengene utbetales til DYREBESKYTTELSEN RINGERIKE
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
DYREBESKYTTELSEN RINGERIKE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×