Hearts of Hope Julehjelp 2018
8 000 kr
27 givere
Avsluttet
8 000 kr26 % av 30 000 kr

Hearts of Hope Julehjelp 2018

Bidrag går til innkjøp av mat til familiene som trenger hjelp til jul.

Hearts of Hope Mo i Rana er en organisasjon som hjelper barnefamilier under hele året på forskjellige måter. Bla med mat, klær, utstyr som dem måtte trenge.

Vi er nå i gang med den årlige Julehjelpen til barnefamilier i disse kommunene. Å i år som tidligere år er vi i behov av bidrag for å kunne hjelpe familiene med mat og gaver under juletreet. Her er det mange barnefamilier som ikke får endene til å møtes. 

Julen er barnas høytid å det er veldig sårt for familiene å be om hjelp. Det eneste dem ønsker er at barna skal få samme julefeiring som alle andre. 

I løpet av årene vi har holdt på har vi fått hjulpet mange barnefamilier. I fjor fikk vi hjulpet i overkant av 40 barnefamilier totalt til jul. Å vi ønsker å få hjelpe så mange vi kan. 

Mange familier gruer seg veldig til denne høytiden og be om hjelp det sitter utrolig langt inne, men vi ønsker å hjelpe dem. 

Bidrag fra givere går til innkjøp av mat i hovedsak, men også gaver som vi ikke får inn på annen måte.

Hjelp oss å hjelpe barna til å få en fin jul på samme måte som alle andre.

Takk for ditt bidrag!

Opprettet av
Christine Eva Maria Nilsen-AuneVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 914 550 351

Del innsamlingen
Christine N. Aune er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×