LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for KREFTOMSORGEN ROGALAND

KREFTOMSORGEN ROGALAND

All støtte går til Kreftomsorg Rogaland (KOR) som er en unik organisasjon som gir støtte gjennom samtale, rådgivning og veiledning til kreftrammede og berørte. For oss har KOR vært ei trygg havn i den stormen vi nå står i.

Den 24. august 2017 fikk sønnen vår Markus (16 år) diagnosen akutt leukemi, blodkreft, og livet vårt ble brutalt snudd på hodet. I mars 2018 ble han benmargstransplantert ved Rikshospitalet i Oslo, og var kreftfri i 5 måneder. Dessverre fikk han tilbakefall, og gjennomgår nå nye cellegiftkurer, og skal benmargstransplanteres på nytt i februar.

Midt i den stormen vi nå står i så har Kreftomsorg Rogaland vært ei trygg havn for oss. Og i stedet for gaver til 40-årsdagen min, så ønsker jeg bidrag til denne unike organisasjonen som betyr så mye for oss og mange andre familier som er rammet av kreft.

Kreftomsorg Rogaland er en organisasjon som gir støtte gjennom samtale, rådgivning og veiledning til kreftrammede og berørte, og de tilbyr også sosiale aktiviteter. De er eneste organisasjon av sitt slag i Norge.

De har kontorer i Stavanger, Haugesund og Bryne som skal ivareta innbyggerene i hele Rogaland med deres tjenester og tilbud. Kreftomsorgen Rogaland er et resultat av et lokalt spleiselag, der driften i hovedsak sikres gjennom samarbeidspartnere i næringslivet, gaver og medlemskap. Du trenger ingen henvisning for å ta kontakt med dem! Tilbudene er gratis for deres medlemmer. De ser betydningen av å kunne gi familien et helhetlig tilbud, som ivaretar både små og store i den nye situasjonen de står overfor. Kreftomsorgen Rogaland har flere tilbud: foreldreveiledning, familiesamtaler, samtaler med barn og ungdom, barnehage- og klassebesøk.  Kreftsykdom berører mange sider ved livet. Hos Kreftomsorgen Rogaland møter vi erfarne fagpersoner med tverrfaglig kompetanse.

" I KOR møter du erfarne fagpersoner som er medmennesker med tid og kompetanse til å møte deg! Har du behov for samtale individuelt, som par, familie eller med andre som står deg nær, kan våre ansatte være der for deg. Vi tilbyr også veiledning, kurs og undervisning til bedrifter, ansatte i barnehage, skole og helsepersonell. "

www.kreftomsorg.no

Tusen takk til deg som vil være med å støtte Kreftomsorg Rogaland! Det betyr mye for meg og resten av familien!

Klem fra Kristine Åsbø

KREFTOMSORGEN ROGALAND

12 950 kroner innsamlet

28 givere
Avsluttet 16.01.2019
518% av 2 500 kr
KREFTOMSORG ROGALAND sitt profilbilde
KREFTOMSORG ROGALAND mottar pengene
Kristine Åsbø sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Kristine Åsbø
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Kristine Åsbø er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×