Vi trenger din hjelp!
92 805 kr
184 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

92% av målet oppnådd
92 805 kr92 % av 100 000 kr

Vi trenger din hjelp!

Norsk Topphåndballs medlemmer har bestemt at ingen lag vil få eliteserielisens for kommende sesong, uten at egenkapitalen i klubben er positiv ved årsskifte 2018/2019. Vi trenger nå din drahjelp for å kunne spille i eliteserien neste sesong.

Byåsen Håndball Elite har vært 37 år sammenhengende i eliteserien i norsk damehåndball, men nå kan det være slutt. 

Norsk Topphåndballs medlemmer har bestemt at ingen lag vil få eliteserielisens for kommende sesong uten at egenkapitalen i klubben er positiv ved årsskiftet. For å klare det må klubben få inn en million kroner innen 31.12.18. 

Vi ønsker fortsatt å være en promotør for kvinneidretten på toppnivå. Byåsen Håndball Elite har levert landslagsspillere på rekke og rad og har vært forbilder for små og store håndballspillere i regionen i snart 40 år. 

Spillerne i Byåsen Håndball Elite er samfunnengasjerte. I løpet av det siste 1,5 året har vi etablert Byåsenakademiet for å ivareta håndballinteressen og utvikle spillere og trenere i regionen. Fra Ålesund i sør til Stokmarknes i nord har vi vært på besøk og spredd håndballglede og entusiasme. Vi arrangerer også håndballskoler og -camper i Trøndelag hvor vi har hatt mange deltagere, også tilreisende. Spillerstallen og trenerteamet er med på disse aktivitetene. 

Byåsenjentene er også med på Fargerik håndball. Et tiltak som er satt i gang av Norges Håndballforbund region Nord. En dag i uken trener de håndball med et lag som har flerkulturell bakgrunn, hvor det viktigste er glede og aktivitet. I tillegg har alle spillerne en egen fadderklubb som de besøker 2 ganger i året for å fortelle om seg selv og hvordan det er å spille i toppen av norsk håndball, samt trener de. 

Det er ikke bare innen håndball engasjementet er stort. 

De har også vært med å støtte Rosa sløyfeaksjonen og Kirkens Bymisjon sin TV-aksjon. 

Om Byåsen Håndball Elite går ned til 1. divisjon mister Trondheim og Trøndelag et fyrtårn innen håndball på damesiden. Hvem skal da unge jenter i regionen se opp til og lære av? Uten Byåsenjentene i eliteserien blir det et tomrom. 

Vi trenger din hjelp for å fortsatt kunne spille i eliteserien, skape gode håndballspillere i regionen og magiske håndballøyeblikk på parketten!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 982 099 307

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Marene Reinsli Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×