Hjelp Åsnes og Omegn Hundeklubb m å samle inn penger til drifte ny hall.Snøtyngden tok vår gamle
4 260 kr
17 givere
Avsluttet
4 260 kr17 % av 25 000 kr

Hjelp Åsnes og Omegn Hundeklubb m å samle inn penger til drifte ny hall.Snøtyngden tok vår gamle

Åsnes og Omegn Hundeklubb er en aktiv klubb som har vært tilsluttet NKK siden 1978. Vinteren 2017/18 raste hallen sammen av snøtyngden og vi har satt opp ny hall. Vi håper m dette å få til en innsamling for klubben, for å dekke no av utgifter våre

 Åsnes og Omegn Hundeklubb  er en aktiv klubb som har vært tilsluttet NKK siden 1978.Vi har aktiviteter som, bruks, rally lydighet, hverdagslydighet, agilyti, nosework, utstillinger, LP og lure coursing. ÅOHK har et godt utvalg av kurs og treninger, samt valp og- unghund kurs, konkurranseskurs og konkurranser i flere grener. 

Vinteren 2017/18 raste treningshallen vår sammen av snøtyngden og vi har satt opp ny hall.  ÅOHK håper med dette å få til en innsamling for klubben, for å dekke utgifter til hallen.  Aktive medlemmer betaler per i dag en symbolsk sum pr gang for bruk. Dette er en mulighet for andre til å bidra/sponse med en sum, enten du bare vil støtte oss

Håper mange vil gi et bidrag til klubben, slik at vi kan fortsette den økende aktiviteten og være et positivt bidrag til hundemiljøet i distriktet.

Opprettet av
Ikke verifisertAnniken Solbjør
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 992 953 225

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Anniken Solbjør er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×