LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å flytte de hjemløse hundene på småbruket før jul

Hjelp oss å flytte de hjemløse hundene på småbruket før jul

All støtte går til å gjøre ferdig småbruket, vaksinere og flytte hundene fra hundegården. Dette vil frigjøre plass til å ta imot hundene fra søppeldynga inn i hundegården, hvor de kan søke ly og få mat daglig i vinter.

Siste forsøk på å klargjøre småbruket til de hjemløse hundene før vinteren - den første snøen kom idag!  

Vi har fortsatt en del igjen som gjenstår før småbruket er klart og før hundene kan flyttes på slik måte at loven også overholdes. Her kommer hele listen over hva som må gjøres - og som vil bli gjort fortløpende som penger blir samlet inn;

Fruktsperre, isolasjon og OSB plater til annen etasje stall med montering 18.000kr. Maling med arbeid innvendig stallen oppe, nede og kjelleren til huset 6000kr. Varmelamper 3000kr. 

Det mangler fortsatt 100kvm med blikk og montering av det (50 lengdemeter med 2 meter i høyde) på småbruket. Rimeligste prisen på montering inkludert blikk er hentet inn fra et firma som krever 20.000kr for jobben. 

Hovedport småbruket (stor port på 4m) 10.000kr med montering. 

Inne i huset til de frivillige er det gangen og badet som gjenstår. Estimert kostnad for gangen, med fliser og maling og arbeid er ca. 5000kr. 

Estimert kostnad badet er 20.000kr.

Alle hundene som skal flyttes til småbruket må gjennom en kort helsesjekk av veterinæren og må vaksineres med rabiesvaksine på nytt. Ifølge loven i Bosnia må hundene vaksineres mot rabies en gang i året. Rabiesvaksine koster 100kr, rask helsesjekk før vaksinering 50kr per hund. Kostnaden for 160 hunder blir dermed 24000kr. Småbruket må også inneholde fryser - dette når en hund dør og dersom den ikke kan begraves umiddelbart så krever loven at det finnes en fryser. Estimert pris 3500kr. 

Det gjenstår også betonering trapper utenfor inngangen til huset og betoneting utenfor terrassen/inngangen til akuttrommet. Estimert kostnad 5000kr.

Betaling hundepassere på slutten av november måned 12.000kr.

Totalt 126.500kr 

Flytting vil dessverre ikke skje om vi ikke gjør ferdig småbruket rett og slett fordi det ene avhenger av det andre, og alt må være på plass før hundene kan gå gjennom vaksine og helsesjekk for så å flyttes til småbruket etter å ha vært hos dyrlegen. 

Om vi flytter hundene, så har vi igjen hundegården der vi kan ta imot de stakkars hundene som vi per idag mater på søppeldynga. Hvis de ikke tas inn i hundegården så er de nødt til å bli på søppeldynga nå når snøen kommer, uten ly. Og den aller første snøen kom idag. 

Vi legger dette ut som Spleis (mest på grunn av at folk liker å følge med på hva som er samlet inn), men mange liker ikke å bruke Spleis på grunn av gebyr som de tar. Dere er velkomne til å vipse eller bruke kontonummeret vårt dersom dere ikke vil benytte dere av Spleis. 

Tusen takk til alle som støtter oss :heart:️

Ønsker du å bidra uten å bruke Spleis? 

Vipps: 97872

Kontonummer: 1503.89.50409 

Paypal: paypal.me/gatehunderbosnia

Hjelp oss å flytte de hjemløse hundene på småbruket før jul

117 400 kroner innsamlet

319 givere
Avsluttet 11.12.2018
92% av 126 500 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
STØTT GATEHUNDER I BOSNIA (FREDRIKSTAD) er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×