LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hammerfest og omegn turlag

Hammerfest og omegn turlag

Hjelp oss å samle inn 200 000 kroner til å bygge dagsturhyttene på Tyven og Storfjellet!

Hammerfest Turlag planla i 2016 å bygge 2 dagsturhytter på toppen av Tyven(418 moh) og Storfjellet(324 moh) for turgåere i Hammerfest. Planlagt byggestart er i år.


Dagsturhyttene skal være en inngangsport for en mer aktiv hverdag og kan dermed bidra til økt friluftsliv, få barn og unge i aktivitet, bedre folkehelse, skape nye sosiale møteplasser og eierskap til egen by. Hammerfest og Omegn Turlag forteller:

“De siste årene har vi opplevd stor og økende interesse i Hammerfest for friluftsliv, både for de lange, krevende turene, men ikke minst for de enkle, korte, lett tilgjengelige turene. "


Samlet budsjett er på ca 1,9 millioner samlet. Vi har allerede fått penger fra Hammerfest kommune, Olav Thons hyttefond, Sparebanken Nord-Norge, Hammerfest Havn og Gagama Elektro AS. I tillegg bidrar H. Sjøgren & sønner med transport og Hammerfest Industriservice med fundamentering. Dessuten søker turlaget om spillemider og vi vil selv stå for betydelig egeninnsats. 


Hammerfest Turlag inviterer nå deg til å bli en del av Norges råeste dagsturhytter. Vi har behov for å samle inn 200 000kr mer, som skal gå til Hammerfest Turlag sin egenkapital for byggingen.


Video-presentasjon av prosjektet:

Bidra med mer enn 500 kr og få en snyltekopp som viser at du er en stolt sponsor av Norges råeste dagsturhytter. 

Vi tar også imot større sponsorer. Ta kontakt. 


For prosjektet har vi utformet en utfyllende presentasjon som du kan lese her. www.hammerfestingen.no/dagsturhyttene/presentasjon.pdf


- Hyttene gir en fantastisk utsikt over byen. Vi tror at turopplevelsen vil bli enda større dersom det var mulig å gå inn og varme seg på toppen, nyte utsikten og matpakka, koke litt kaffe på ovnen og kanskje slå av en prat med andre turgåere. Mulighet for å gå inn når turmålet nås, har derfor vært et savn i mange år. Ikke minst er dette viktig for å holde oppe barns turmotivasjon. Vi tror at hyttene vil føre til at mange flere vil gå på tur, nesten uansett vær, også på korte ettermiddager og i mørketida. I tillegg blir det lettere for barnehager og skoler å bruke turterrenget når ei dagstyrhytte er tilgjengelig.


Støtt oss og bli med på å bygge nord Norges råeste hytter!


Hammerfest Turlag på Facebook

https://www.facebook.com/hammerfestogomegnturlag/

Hammerfest Turlag sin nettside

https://hammerfest.dnt.no/

Arkitekt: SPINN Arkitekter

www.spinnark.no

Presentasjon av bedriftene som har støttet oss

https://hammerfest.dnt.no/dagsturhyttene/

Hammerfest og omegn turlag

127 623 kroner innsamlet

267 givere
Avsluttet 01.07.2017
Håkon Berntsen sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Håkon Berntsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Håkon Berntsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×