Julespleis for Streetlight
72 972 kr
108 givere
Avsluttet
SpareBank 1 SMN dobler beløpet opp til 50 000 kr
Folket (36 486 kr)
SpareBank 1 SMN (36 486 kr)
72 972 kr73 % av 100 000 kr

Julespleis for Streetlight

I år går SpareBank 1 SMN sin julegave til dem som trenger det mest i julen. I den første adventsuken samler vi inn penger til Streetlight sitt arbeid for gatebarna på Filippinene. For hver krone du gir, gir vi 1 krone.

Mange kjenner historien til Erlend Johannesen fra Trøndelag, som har viet sitt liv til å hjelpe gatebarn og familier på Filippinene. Erlend har nå bygget opp hjelpevirksomheten Streetlight, som omfatter både et barnehjem, et studiesenter og helsehjelp for fattige. 

Vi dobler ditt bidrag til Streetlight frem til lørdag

Streetlight trenger vår støtte for å sikre fortsatt drift. Sammen kan vi hjelpe flere barn ut av fattigdom, og sikre at studieprogrammene og aktivitetstilbudene består. Hvert bidrag teller nå! 

Frem til og med lørdag 8. desember, gir SpareBank 1 SMN én krone for hver krone som samles inn i spleisen, inntil 50 000 kroner.  

Bli med på #julespleis

Hver uke frem til jul, skal SpareBank 1 SMN samle inn til et nytt formål. Opprett gjerne også din egen spleis for noen som trenger ekstra omtanke og støtte i julen. På julaften vil vi gi en ekstra pengegave til utvalgte spleiser i Midt-Norge.

Se spleis.no/jul-smnOpprettet av
SpareBank 1 SMNIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 987 622 873

Folk heier på spleisen, og stoler på at pengene brukes til oppgitt formål.
Del innsamlingen
SpareBank 1 SMN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×