Julespleis for barneavdelingen på St. Olavs
32 295 kr
193 givere
Avsluttet
SpareBank 1 SMN dobler beløpet opp til 50 000 kr
Folket (32 295 kr)
SpareBank 1 SMN (32 295 kr)
64 590 kr65 % av 100 000 kr

Julespleis for barneavdelingen på St. Olavs

I år går SpareBank 1 SMN sin julegave til dem som trenger det mest i julen. I den andre adventsuken samler vi inn penger til barneavdelingen på St. Olavs hospital. For hver krone du gir, gir vi 1 krone.

Barne- og ungdomsklinikken på St. Olavs Hospital behandler barn og unge fra hele Midt-Norge. Her kommer både akuttsyke, skadde og kronisk syke barn. For mange kan oppholdet bli langvarig. 

Vi dobler ditt bidrag til Barneavdelingen 

Barneavdelingen trenger leker og utstyr for å kunne gjøre tiden på sykehuset litt bedre for de minste pasientene. Pengene vil også gå til forskjellige trivselstiltak for barn og pårørende innlagt ved sykehuset. 

Frem til og med lørdag 15. desember, gir SpareBank 1 SMN én krone for hver krone som samles inn i spleisen, inntil 50 000 kroner.  

Bli med på #julespleis

Hver uke frem til jul, skal SpareBank 1 SMN samle inn til et nytt formål. Opprett gjerne også din egen spleis for noen som trenger ekstra omtanke og støtte i julen. På julaften vil vi gi en ekstra gave til utvalgte spleiser i Midt-Norge.

 Se spleis.no/jul-smn 


Loading interface...Loading interface...
Folk heier på spleisen, og stoler på at pengene brukes til oppgitt formål.
Del innsamlingen
SpareBank 1 SMN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×