LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for "Norge rundt med Gjelleråsen IF"

"Norge rundt med Gjelleråsen IF"

Reiseutgifter 2019

Norsk Tipping-ligaen 2019 gir oss 9 reiser til Nord-Norge, så nå venter en sesong med vakker natur, nye bekjentskaper og mye tid i buss og fly!

Om vi ser bort ifra den økonomiske utfordringen vil 2019 bli en begivenhetsrik sesong for våre gutter som skal få besøke de vakreste kroker og kriker av landet vårt, og attpåtil få lov å spille fotball der! Lofoten, Vesterålen og Skjervøy i nord har de fleste av våre spillere kun sett idylliske bilder fra, mens de nå skal kjempe om viktige poeng på stadioner som Havfisk og Lerøy i tillegg til kjente eliteseriearenaer som Aspmyra og Alfheim.

Rent sportslig byr avdelingen på spennende utfordringer hvor vi blant annet treffer på sterke Hønefoss som senest i 2013 var i eliteserien (i tillegg møter vi LSK 2, Bodø-Glimt 2, Tromsø 2, Ullensaker/Kisa 2, Fløya, Junkeren, Finnsnes, Leknes, Melbo, Skjervøy, Harstad og Skjetten).

Kostnaden blir den største utfordringen, og vi antar at vi etter reiseutgjevningsstøtten fra forbundet må få inn rundt kr. 250.000,- Det er mye penger, og det blir mye dugnadsinnsats fra oss alle for å klare det. Det er ikke et tema å la klubb ta regningen for A-lagets reiser, så da må vi sammen være kreative og arbeidsomme i tiden som kommer.

Alt som kommer inn går direkte til Gjelleråsen IF sin konto, og IKKE til en privatperson. Pengene går i sin helhet til å dekke reisekostnadene for A-lagets spill i Norsk Tipping-ligaen 2019.

Vi frir til privatpersoner og bedrifter om å være med å bidra, og gjennom ditt og deres bidrag vil vi gradvis nærme oss reisebudsjettet for kommende sesong. A-lagets spillere og støtteapparat takker ydmykt for alle bidrag!

Bli med å støtt «Norge rundt med Gjelleråsen IF», hvor klubbens fotballherrer skal sørge for god klubbreklame gjennom det langstrakte land! 

"Norge rundt med Gjelleråsen IF"

11 897 kroner innsamlet

34 givere
Avsluttet 31.01.2019
Raymond Johansen sitt profilbilde
Verifisert
Raymond Johansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Raymond Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×