LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Ny kiosk på Vidotta

Ny kiosk på Vidotta

Inntektene fra kiosken vil gå til drift av fotballgruppa. Betale dommere, seriepåmelding, drakter, baller og vedlikehold av maskinpark. Samtidig får vi et flott samlingpunkt under trening og kamp.

Det spirer og gror i Enebakk IF fotball, noe som er veldig gledelig. Samtidig øker utgiftene til gruppa, både for å holde anleggene spillbare sommer og vinter, flere lag skal meldes på seriespill, drakter og nødvendig treningsytstyr må kontinuerlig kjøpes inn.

Enebakk IF fotball er en klubb som ønsker å gi et tilbud til alle som har lyst til å være med. Uavhengig av utgangspunkt, bakrunn eller forutsetninger. Vi prøver derfor å holde utgiftene til våre medlemmer så lave som mulig. 

Våre inntekter kommer i utgangspunktet i form av  treningsavgifter, dugnader og fra våre egne arrangement/turneringer, men dette alene dekker desverre ikke opp for alle utgiftene, og vi tror derfor en ny kiosk på Vidotta kan gi et hyggelig bidrag.

Vi har estimert at en ny salgsvogn, ferdig innredet med nødvendig utstyr kan koste ca 110.000,- Dette er en investering vi ikke har råd til fra klubbkassa. Det hadde derfor vært veldig hyggelig dersom alle med mulighet, hadde vært med på spleise på dette. Uansett resultat, så vil alle innsamlede midler gjennom spleis.no øremerkes dette prosjektet.

Bli med og spleis. En kiosk gir ikke bare gruppa nødvendige midler, men det er samtidig alltid hyggelig å kunne selge en kopp kaffe og vafler til alle som besøker våre anlegg.

Ny kiosk på Vidotta

6 600 kroner innsamlet

25 givere
Avsluttet 07.03.2019
5% av 120 000 kr
Ståle Lefdal Simonsen sitt profilbilde
Verifisert
Ståle Lefdal Simonsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ståle Lefdal Simonsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×