Ny kiosk på Vidotta
6 600 kr
25 givere
Avsluttet
En tjeneste fra SpareBank 1
6 600 kr5 % av 120 000 kr

Ny kiosk på Vidotta

Inntektene fra kiosken vil gå til drift av fotballgruppa. Betale dommere, seriepåmelding, drakter, baller og vedlikehold av maskinpark. Samtidig får vi et flott samlingpunkt under trening og kamp.

Det spirer og gror i Enebakk IF fotball, noe som er veldig gledelig. Samtidig øker utgiftene til gruppa, både for å holde anleggene spillbare sommer og vinter, flere lag skal meldes på seriespill, drakter og nødvendig treningsytstyr må kontinuerlig kjøpes inn.

Enebakk IF fotball er en klubb som ønsker å gi et tilbud til alle som har lyst til å være med. Uavhengig av utgangspunkt, bakrunn eller forutsetninger. Vi prøver derfor å holde utgiftene til våre medlemmer så lave som mulig. 

Våre inntekter kommer i utgangspunktet i form av  treningsavgifter, dugnader og fra våre egne arrangement/turneringer, men dette alene dekker desverre ikke opp for alle utgiftene, og vi tror derfor en ny kiosk på Vidotta kan gi et hyggelig bidrag.

Vi har estimert at en ny salgsvogn, ferdig innredet med nødvendig utstyr kan koste ca 110.000,- Dette er en investering vi ikke har råd til fra klubbkassa. Det hadde derfor vært veldig hyggelig dersom alle med mulighet, hadde vært med på spleise på dette. Uansett resultat, så vil alle innsamlede midler gjennom spleis.no øremerkes dette prosjektet.

Bli med og spleis. En kiosk gir ikke bare gruppa nødvendige midler, men det er samtidig alltid hyggelig å kunne selge en kopp kaffe og vafler til alle som besøker våre anlegg.

Opprettet av
VerifisertStåle Lefdal Simonsen
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 266 007

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Ståle Lefdal Simonsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×