Prosjektbilde for UNDERWING - SPIRALS VINYL LP OPPTRYKK

UNDERWING - SPIRALS VINYL LP OPPTRYKK

Underwing er klare for å gi ut sin første fysiske utgivelse på snart to år, denne gangen på vinyl! For å realisere dette trenger vi deres hjelp!

Som det fremgår av tittelen er vi klare for å gi ut vår første fysiske utgivelse på snart to år! Vår kommende utgivelse, Spirals, betyr utrolig mye for oss og vi gleder oss til å vise materialet for dere. Vi vil at denne helt spesielle utgivelsen skal nytes på best mulig vis, nemlig på 12" 140 grams svart vinyl! Mens plata spinner i spillern' kan du dra frem coveret og nyte artworket som er utarbeidet av Mindkillerink (som forøvrig også står bak Underwing logoen). Når du snur plata til side B kan du samtidig nikke anerkjennende over faktumet at du hører denne musikken før den kommer ut på noen streametjenester.

Vi har lagt uhorvelig mye tid, arbeid og penger ned i denne utgivelsen fordi vi vet at dere, våre trofaste fans, fortjener det aller beste. Problemet er, som dere kan se i videoen over, at vi ikke har nok penger. Da finner vi det naturlig å trekke bedårende på skuldrene og se til dere for å hjelpe oss på dette aller siste steget på reisen. Velg den belønningen som passer deg best nedenfor og vit at vi er utrolig takknemlig for den hjelpen du gir oss!

UNDERWING - SPIRALS VINYL LP OPPTRYKK

22 018 kroner innsamlet

50 givere
Avsluttet 27.01.2019
247% av 8 888 kr
Thomas Myhren sitt profilbilde
Verifisert
Thomas Myhren mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Thomas Myhren er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×