UNDERWING - SPIRALS VINYL LP OPPTRYKK
22 018 kr
50 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

247% av målet oppnådd
22 018 kr247 % av 8 888 kr

UNDERWING - SPIRALS VINYL LP OPPTRYKK

Underwing er klare for å gi ut sin første fysiske utgivelse på snart to år, denne gangen på vinyl! For å realisere dette trenger vi deres hjelp!

Som det fremgår av tittelen er vi klare for å gi ut vår første fysiske utgivelse på snart to år! Vår kommende utgivelse, Spirals, betyr utrolig mye for oss og vi gleder oss til å vise materialet for dere. Vi vil at denne helt spesielle utgivelsen skal nytes på best mulig vis, nemlig på 12" 140 grams svart vinyl! Mens plata spinner i spillern' kan du dra frem coveret og nyte artworket som er utarbeidet av Mindkillerink (som forøvrig også står bak Underwing logoen). Når du snur plata til side B kan du samtidig nikke anerkjennende over faktumet at du hører denne musikken før den kommer ut på noen streametjenester.

Vi har lagt uhorvelig mye tid, arbeid og penger ned i denne utgivelsen fordi vi vet at dere, våre trofaste fans, fortjener det aller beste. Problemet er, som dere kan se i videoen over, at vi ikke har nok penger. Da finner vi det naturlig å trekke bedårende på skuldrene og se til dere for å hjelpe oss på dette aller siste steget på reisen. Velg den belønningen som passer deg best nedenfor og vit at vi er utrolig takknemlig for den hjelpen du gir oss!

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Spirals digitalt

  Ved å støtte oss med 100 kr får du Spirals utgivelsen digitalt.

  100 kr

  2 har valgt denneUbegrenset antall
 2. T-skjorte og Spirals digitalt

  Ved å støtte oss med 250 kr får du en eksklusiv Spirals t-skjorte og Spirals digitalt

  250 kr

  6 har valgt denne44 stk. igjen
 3. 12" Spirals 140g Vinyl (signert og nummerert i blod, sendt ut før utgivelsesdato)

  Ved å støtte oss med 300 kr får du en eksklusiv utgave av Spirals på 140 grams vinyl, signert og nummerert i blod. Du vil også få denne før utgivelsesdatoen

  300 kr

  19 har valgt denne11 stk. igjen
 4. 12" Spirals 140g Vinyl (signert og nummerert i blod, sendt ut før utgivelsesdato) + T-skjorte

  Ved å støtte oss med 500 kr får du en eksklusiv utgave av Spirals på 140 grams vinyl, signert og nummerert i blod. Du vil også få denne før utgivelsesdatoen. I tillegg får du med en eksklusiv Spirals t-skjorte.

  500 kr

  7 har valgt denne18 stk. igjen
 5. 12" Spirals 140g Vinyl (signert og nummerert i blod, sendt ut før utgivelsesdato) + T-skjorte + navnet ditt i takkelisten i vinylen + Underwing tote bag

  Ved å støtte oss med 1000 kr får du en eksklusiv utgave av Spirals på 140 grams vinyl, signert og nummerert i blod. Du vil også få denne før utgivelsesdatoen. I tillegg får du med en eksklusiv Spirals t-skjorte. I tillegg til dette ender du opp i takkelisten i vinylen. Alt dette herlige stæsjet kan du frakte rundt i din flotte Underwing tote bag!

  1 000 kr

  5 har valgt denne5 stk. igjen
 6. 12" Spirals 140g Vinyl (signert og nummerert i blod, sendt ut før utgivelsesdato) + T-skjorte + navnet ditt i takkelisten i vinylen + Underwing tote bag + Custom Artwork maleri

  Ved å støtte oss med 1000 kr får du en eksklusiv utgave av Spirals på 140 grams vinyl, signert og nummerert i blod. Du vil også få denne før utgivelsesdatoen. I tillegg får du med en eksklusiv Spirals t-skjorte. I tillegg til dette ender du opp i takkelisten i vinylen. Du får også et custom artwork maleri malt av vår frontmann, Enyeto Kotori. Alt dette stæsjet, med unntak av maleriet, kan du frakte rundt i din snasne Underwing tote bag!

  1 500 kr

  3 har valgt denne
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Thomas Myhren
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Thomas Myhren er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×