LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt kampen mot overgriperne i politiet og retten!

Støtt kampen mot overgriperne i politiet og retten!

Bilder og programvare 🙂for nettsiden. Sekundært: Datautstyr, oppgradere webdesign og andre hjelpemidler for å stå sterkest mulig rustet for å føre denne kampen videre. Alt går til kampen for ytringsfrihet. Alt vi bruker penger til vil offentliggjøres.

Ytringsfriheten er i ferd med å bli tema nummer en i alternative kretser utenfor MSM (Main Stream Mediene). Mange oppdager at de er redde for å si hva de mener. De ser de store avisene stenger sine kommentarfelt og Facebook driver politisk sensur. Mediene tar i liten grad inn meninger fra mennesker som er ekstremt kritisk til systemet. Det er en ubalanse i formidling av kritikk og ros som gjør at en mer enn kan antyde at mediene fungerer som en falsk grasrot. Det begynner å gå opp for folk at de kontrolleres av voldelige ideologier.

Ytringsfrihet debatten vil kunne bli presset frem også i MSM mediene gjennom en sak vi snart presenterer. En voldelig politiadvokat er årsaken til det som tegner å bli tidenes viktigste ytringsfrihet sak i Norge. Det foreligger anmeldelse og den ligger nå hos spesialenheten for politisaker. Offeret har også fått advokat og saken vil trolig komme opp for retten i løpet av året. Alvheim Skandalen: (som vi har valgt å kalle den) er den vi bygger opp mot i tidslinjen. Flere detaljer vil komme i påfølgende artikler, men vi varmer opp for å sette saken inn i et historisk perspektiv.

Vi har funnet seks prinsipielt viktige saker om ytringsfrihet som går inn i en tidslinje når vi nå lanserer en POLITI/RETTSSKANDALE. Bibelen og Koranen er fulle av ekstreme trusler. Det gis statlig støtte til kirker, moskeer og synagoger selv om de har bøker med ekstremt krenkende innhold. I forhold til Bibelen (GT) og Koranens hat er krenkelser som ikke skader ovenfor ikke-hvite eller muhammedanere som blåbær å regne. De må få lov å krenke så mye de vil så lenge det ikke skader noen. Eller er det slik at Bibel og Koranfolket har enerett på å krenke? 

Mer info:

https://alternativ-media.com/2019/01/19/historisk-tilbakeblikk-pa-prinsipielt-viktige-ytringsfrihets-saker/

Støtt kampen mot overgriperne i politiet og retten!

600 kroner innsamlet

2 givere
Avsluttet 18.02.2019
6% av 9 999 kr
Vidar Gustad sitt profilbilde
Verifisert
Vidar Gustad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Vidar Gustad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×