Veterinærhjelp til vanskeligstilte
26 119 kr
129 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

26 119 kr87 % av 30 000 kr

Veterinærhjelp til vanskeligstilte

Gratis veterinærbehandling til hund og katt eid av rusavhengige og vanskeligstilte.

Sammen kan vi utrette en forskjell for hjelpetrengende dyr, med vanskeligstilte eiere. Sandviken Dyreklinikk holder åpen dag 13.03 hvor alle hunder og katter får GRATIS vaksine, helsesjekk, kloklipp, samt behandling for sykdom og skade. Itillegg gir vi gaver (fôr, godbiter, utstyr, helseprodukter etc.) donert fra våre sponsorer.  

Vi trenger din hjelp til for å hjelpe flest mulig dyr! Mange av dyrene som møter på åpen dag vil i etterkant ha behov for tannrens, kastrering, tanntrekk og sårbehandling. Vi ønsker å fortsette å hjelpe disse. Det kan du også ved å bidra på spleisen vår. Vi gir sterkt rabatterte priser ved etterbehandling, slik at din donasjon rekker lengre!

Se link for ytterligere informasjon om arrangementet: https://www.sandvikendyreklinikk.no/tjenester/aktuelt-kurs/apen-dag-for-vanskeligstilte-dyreeiere

Vi setter også veldig stor pris på alle donasjoner i form av utstyr, leker, fôr og godbiter. Ta kontakt om du har noe å gi bort.Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 918 783 148

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Kristine Skogseth-Jacobsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×