Feltpleie til de som virkelig trenger det!
3 300 kr
13 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

3 300 kr66 % av 5 000 kr

Feltpleie til de som virkelig trenger det!

Limaco samler inn penger for Kirkens Bymisjon i Holmestrand til opprettelse av et feltpleie-tilbud. Vi ønsker å bidra til oppussing og innkjøp av utstyr, slik at de har et best mulig tilbud til de som ønsker å bruke stedet.

 

Kirkens Bymisjon's oppdrag er å være tilstede for mennesker som trenger de, og å avdekke behov som ikke blir oppfylt av andre aktører. Derfor tilbyr de nå Feltpleie i Holmestrand fra våren 2019. 

Feltpleie er et helsetilbud der en kan komme uten timeavtale, og det er anledning til å være anonym. Ønsket er å tilby enkle helseundersøkelser, sårstell, informasjon og opplæring for ivaretakelse av egen helse ut fra livssituasjon, tilbud om utstyr til bruk ved injisering, urinprøvetaking, graviditetstester, testing og tett oppfølging ved hepatitt og HIV, hjelp til kontakt med andre instanser. 

Annen etasje skal pusses opp og innredes, og Feltpleien skal ha sin plass der. Rommene kalles for Feltpleie, stua, møterom og kontor – og vil at dette skal være gode rom å oppholde seg i, for de som trenger det.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Inge Dalseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×