En felles protest
15 860 kr
33 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

105% av målet oppnådd
15 860 kr105 % av 15 000 kr

En felles protest

Vi skal spille inn en protestplate høsten 2019! En protest mot det vi mener er urettferdig og for det vi mener er rett. Musikk har sin egen unike vei inn til menneskers hjerter, og kanskje blir miljøbudskapet lettere å forstå med toner til.

  

Målet med prosjektet er å gi ut et album med ti låter våren 2020. Innspillingen vil finne sted høsten 2019 i Broen Studio, ved produsent Jens Kristian Mørkeby Rimau.

Albumutgivelsen vil være en protestplate. En protest mot det vi ser på som urettferdig. En protest for det vi mener er rett. Frem til nå har vi i hovedsak fokusert på konsertvirksomhet da et mål i seg selv er å nå ut til flest mulig mennesker. Vi har spilt på en rekke festivaler samt arrangementer i regi av organisasjoner som arbeider for menneskerettigheter og miljø. Vi ser at folk lytter og blir rørt. Det virker. Det har vært fantastisk å få spille for mennesker som kjemper samme kamp, men vi ønsker å nå ut til enda flere. Nå ut til nye målgrupper og engasjere de som enda ikke er engasjert. Bevege og inspisere folk til å ville lære mer. Til å ta del i kampen. Vi vil rekruttere. 

Vi vil som nevnt spille inn ti låter. Alle ti har et gjennomgående tema der miljø og menneskerettigheter står sentralt. 

Et album vil gjøre vår stemme sterkere og vi kan nå ut til så mange flere. Særlig til ungdommen, som kanskje er jorda sin eneste sjanse, som sjeldnere får mulighet til å gå på konsert på grunn av aldersgrenser og store kutt i kulturstøtten.

Vi står med omtrent 60 000 NOK i egenandel for å få gjennomført prosjektet. Pengene vil gå til leie av studio, honorar til produsent og musikere, miksing og mastering av låtene og trykk av vinyl. Vi er uendelig glad for hver eneste krone vi får i støtte, og tilbake vil vi synge alt vi kan for å få folk til å engasjere seg i miljøkampen.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Trine Duesund Urne
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Trine Duesund Urne er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×