LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss lage bachelorfilmen vår!

Hjelp oss lage bachelorfilmen vår!

Vi samler inn penger til bachelorfilmen vår Rosa Elefant ved Høyskolen NSKI

OM PROSJEKTET

Dette er bachelorfilmen til Ingrid Marie Røine som går tredje og siste året på filmregi ved NSKI Høyskole. 

I samarbeid med en suveren ekstern produksjonsgjeng og skuespillere fra den store frilansverden og tidligere skuespillerstudenter ved NSKI, skal vi dra til hjembyen til Ingrid Marie - MOSS - og fortelle en vond, fin og komplisert historie om sorg og kjærlighet. 

Vi skal skyte på noen av Moss og Rygges skjulte perler, som vi i produksjonen har forelsket oss i.

/Magne Bergerud og Sønn A/S - Gartneri i Rygge

/Magne Bergerud og Sønn A/S - Gartneri i Rygge

/Bowling 1 i Moss

PLOTTET

Filmen er et psykologisk drama om en ung manns virkelighet som står på spill når fortiden blir konfrontert av nåtiden.  Erik og Storm har en komplisert relasjon. Erik elsker Storm, og Storm elsker Erik, men Storms ubesluttsomhet og usikkerhet gjør at han vil holde Erik på den mest komfortable avstanden som han får mest mulig ut av uten forpliktelser. Men når Erik blir kjent med sin nye sjarmerende og rare kollega Joakim, blir Storm besatt av å ha Erik for seg selv.

OSS BAK FILMEN

REGISSØR OG MANUSFORFATTER - INGRID MARIE RØINE

Ingrid Marie er jo da både manusforfatteren og regissøren bak filmen, og brenner for å jobbe i de dypere og ærligere følelsene i oss mennesker. (Og til tider kanskje til og med rundt elefanten i rommet?? SPOILER???). Dette har preget de tidligere kortfilmene hennes, som bla. har vært nominert til Amandus, NUFF, NFFTY og The Grand Budapest Filmfestival. Nå igjen jobber hun i et stort følelsesspekter, om ikke større, noe som har blitt dyrket og utviklet ved å gå på NSKI

PRODUSENT - SINDRE GARRET LAMVIK SOLLIE

Produsenten vår Sindre har sin bakgrunn fra de aller fleste nivå av norsk frivillig organisasjonsarbeid, og har i sin tidligere stilling som praktikant i NRK Drama arbeidet med serier som Monster, Heimebane og ZombieLars.

PRODUKSJONSLEDER - STIAN SKJELSTAD

Stian er produksjonsleder for filmen og har jobbet på over 15 kortfilmer de siste 3 årene. Han har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver, produksjonsleder på en spillefilm og jobber nå som produsent på ungdomsfilmfestivalen NUFF i Tromsø. Stian er mest opptatt av mellommenneskelige forhold og hvordan kjærlighet og kjemi jobber om hverandre i oss mennesker.

KOORDINATOR  - JAKOB LARSEN FORT

Jakob Larsen Fort jobber som koordinator for produksjonen. Han er 19 år, og har gått videregående på Hartvig Nissen skole, og jobber nå som skuespiller. For han er det viktig at det skal bli enklere for unge å lage film, ved blant annet og få det inn i undervisning og å få frem ordninger som gir unge lettere tilgang til utstyr.

ERIK - SINDRE OLAV FREDRIKSEN

Møt vår første skuespiller Sindre Olav Fredriksen. Sindre spiller rollen som Erik og er utdannet skuespiller ved NSKI Høyskole og The New School of Drama i New York. Siden 2017 har han jobbet frilans som skuespiller med base i Oslo.

STORM - SONDRE LARSEN

Møt vår andre skuespiller Sondre Larsen! Sondre spiller rollen som Storm og er óg utdannet ved NSKI Høyskole. Han har jobbet på et bredt spekter av ulike produksjoner, og er blant annet å se i begge sesongene av Okkupert og kinoaktuelle Amundsen!

JOAKIM - CHRISTOFFER MÆLAND

Møt Christoffer Mæland som spiller Joakim i Rosa Elefant! 

Christoffer ble uteksaminert fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo i fjor og jobber nå frilans som skuespiller og musikalartist. I høst turnerte han i Nordland Teaters forestilling «Petter» og for tida er han å se som bakgrunnsskuespiller i operaen i Oslo.

Vi håper så mange som mulig vil hjelpe oss med å gjennomføre dette prosjektet og støtte bachelorfilmen vår!

En stor takk fra Rosa Elefant-Teamet

Hjelp oss lage bachelorfilmen vår!

16 177 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 24.03.2019
107% av 15 000 kr
Sindre Sollie sitt profilbilde
Verifisert
Sindre Sollie mottar pengene
Stian Holt Skjelstad sitt profilbilde
Verifisert
Stian Holt Skjelstad
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Stian Holt Skjelstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×