Hjelp til sertifikat.
3 250 kr
21 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

3 250 kr8 % av 40 000 kr

Hjelp til sertifikat.

All støtte går til sertifikat og skulle det bli overskudd så går resten til å legge i å kjøpe bil.

Jeg er en alenemamma på 28 år for to små fantastiske gutter på 1 og 4 år. Jeg bor alene med begge, og de har aldri manglet noe fra meg - bortsett fra en ting. Jeg har ikke sertifikat, noe som begrenser meg veldig med hva jeg kan gjøre både med og for dem. Minsten på 1 år har i tillegg diagnosen Down Syndrom og følges gjevnlig opp på kontroller. Det er veldig ofte et problem å komme seg fra A til B da det ofte blir veldig tungt å trille lange veier i all slags vær. Et av mine største ønsker er å kunne ta guttene mine med meg hvor jeg vil og når jeg vil. Dessverre er min situasjon sånn at jeg ikke har mulighet til å få dette til selv økonomisk. Det er en stor drøm og ville gjort livet så enormt mye enklere å fått sertifikat og sin egen bil, da kunne jeg også flyttet hvor jeg ville uten å må bo mitt i "gryta" som igjen er dyrt, da jeg er avhengig av å bo sentralt siden jeg ikke har lappen. 

Håper så mange som mulig har lyst til å hjelpe meg på veien mot et lysere og lettere liv med sertifikat! ❤ Blir evig takknemlig for alt.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Christina Linnea Olsen
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Christina Linnea Olsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×