Mor må inn og sone pga BØTER å barn blir overlevert til barneværn (HAR KONTAKT MED HENNE OG ADVOKAT)
27 660 kr
155 givere
Avsluttet
27 660 kr163 % av 16 900 kr

Mor må inn og sone pga BØTER å barn blir overlevert til barneværn (HAR KONTAKT MED HENNE OG ADVOKAT)

Er i kontakt med advokat ! Å snakket direkte med damen på spleis !Pengene går til å redde et barn fra og oppleve TRAUME! PENGER OVER BELØP GÅR TIL MOR Å BARN.!!

Målet oppnåd ! Men ekstra penger får kvinnen å rutte med 🥰


Kvinnen kommer fra Polen, og har ingen som kan ta vare på sønnen hennes da hun ikke har kontakt med barnefaren. Dermed vil sønnen havne hos barnevernet når moren skal i sone. I tillegg har hun barselpermisjon frem til august.


– Jeg har ingen å gi sønnen min til, og han sliter med å ta til seg mat. Jeg er nødt til å amme han, sier kvinnen til VG.!!! 


LES saken under ! (Link VG)

 


Pengene skal jeg bevise går til kvinnen ! (Avtalt å bestalle direkte til kriminalomsorgen! Så tar et bilde å legger ut når det er gjort !)Jeg har snakket med advokaten hennes!! Pluss hun har kontaktet meg her vis meldinger anonymt ! Jeg skal overføre pengene DIREKTE til kriminalomsorgen !   ! ♥️ Kvinnen skal ifølge VG ha betalt 10 000kr på boten . Da er det som jeg vet 16900kr igjen . Jeg lager denne spleiser pga barnet. ! Barn skal ikke oppleve slikt ! 😭


Jeg håper du kan bidra ! 


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/qn95Mg/kvinne-40-maa-gi-soennen-til-barnevernet-for-aa-sone-19-dager-i-fengsel !!!  

Opprettet av
Rita Helene HansenVerifisert
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Rita Helene Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×