Mads og Tomas til verdenstoppen
31 750 kr
46 givere
Avsluttet

Mads og Tomas til verdenstoppen

Mads og Tomas satser nå på fulltid i 49er for å nå sitt mål om OL plass, og medalje i jr VM på hjemmebane i Risør. Dette koster penger og er en stor utfordring for to studenter. RSF starter derfor denne spleisen for å hjelpe guttene. Bli med!

 

Vil du støtte Mads og Tomas mot VM i Risør?

Mads og Tomas har tatt pause fra studiene for å seile på heltid i 2019. De starter året med 2 måneder i Portugal som etterfølges av regattaer og trening i ulike land i Europa. Guttene har to store mål i 2019: 1) medalje i Junior-VM på hjemmebane i juli 2) kvalifisere Norge til nasjonsplass i OL 2020.

Årets budsjett er på nærmere 600 000 NOK. Guttene har noen lokale sponsorer og støtte fra Risør Seilforening og  Aust-Agder Seilkrets, mens mye av kostnadene dekkes av guttene selv og familie. 

For å kunne nå sine mål satser guttene på heltid og Risør Seilforening inviterer alle venner og støttespillere av Mads og Tomas som har lyst og mulighet til å bidra. Vil du være med å støtte gutta i deres satsing? Alle bidrag tas i mot med en meget stor takk.

Opprettet av
Ikke verifisertKåre Karlsen
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til

Orgnr. 975 662 977

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Kåre Karlsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×