Nå går det snart i 100!
2 400 kr
6 givere
135 dager igjen
2 400 kr4 % av 50 000 kr

Nå går det snart i 100!

Oslo Vestre Frikirke feirer 100 år i 2020! Til jubileet trenger vi litt ekstra penger til visuelle virkemidler, korprosjekt, teateroppsetning, historisk skrift, kunstutstilling, og mye mer!

I disse dager er det 100 år siden våre forgjengere startet å bygge kirken vår. Derfor skal  menigheten feire og feires neste år. En komité er allerede i gang med å planlegge feiringen, med fokus på helgene rundt 7. mars 2020 og 24. oktober 2020. 

Til dette arbeidet trenger vi litt ekstra penger. Det snakkes blant annet om behov for visuelle virkemidler og filmsnutter, ønske om et korprosjekt, teater for folk flest,  oppsummering av kirkens historie, kunstutstilling, festgudstjeneste, kul konsert med gamle salmer på nye måter, lekker jubileumsmiddag og til og med et utfordrende fagseminar om forholdet mellom stat og (fri-)kirke. Dette kan bli et spennende kick-off for de neste 100 år. Om du kan avse litt penger, vil det bli til stor hjelp!

Opprettet av
SØLVE FREDHEIMVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Sølve Fredheim er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×