Nå går det snart i 100!
62 000 kr
21 givere
Avsluttet
62 000 kr124 % av 50 000 kr

Nå går det snart i 100!

Oslo Vestre Frikirke feirer 100 år i 2020! Til jubileet trenger vi litt ekstra penger til visuelle virkemidler, korprosjekt, teateroppsetning, historisk skrift, kunstutstilling, og mye mer!

I disse dager er det 100 år siden våre forgjengere startet å bygge kirken vår. Derfor skal  menigheten feire og feires neste år. En komité er allerede i gang med å planlegge feiringen, med fokus på helgene rundt 7. mars 2020 og 24. oktober 2020. 

Til dette arbeidet trenger vi litt ekstra penger. Det snakkes blant annet om behov for visuelle virkemidler og filmsnutter, ønske om et korprosjekt, teater for folk flest,  oppsummering av kirkens historie, kunstutstilling, festgudstjeneste, kul konsert med gamle salmer på nye måter, lekker jubileumsmiddag og til og med et utfordrende fagseminar om forholdet mellom stat og (fri-)kirke. Dette kan bli et spennende kick-off for de neste 100 år. Om du kan avse litt penger, vil det bli til stor hjelp!

Opprettet av
VerifisertSØLVE FREDHEIM
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
SØLVE FREDHEIM er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×