LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Varmebu i barnehagen

Vi samler inn penger til ei varmebu i Kvam barnehage for å kunne legge til rette for aktivitetsglede ute i all slags vær og til alle årstider for barna i barnehagen. Utetiden forlenges når barna kan varme seg eller innta mellommåltider i bua.

Kvam barnehage har tidligere fått støtte til å utvikle uteområdet som en pedagogisk arena. Midlene den gang ble brukt til å kjøpe en lavvo. Denne har vært mye brukt og den har bidratt til at barnehagen har hatt mulighet til å forlenge utetiden uavhengig av årstid og værforhold. Lavvoen er nå utslitt og det er behov for å erstatte den. 

Vi ønsker derfor å sette opp ei enkel varmebu med en ovn. Vi har kompetanse og planer om å sette den opp selv, men trenger støtte til materiale og utstyr. 

Ei varmebu forlenger utetiden fordi barna kan inn å varme seg i korte stunder og mellommåltider kan inntas der inne. Barnehagen opplever at uteleken gir barna stor glede uansett vær, så lenge forholdene ligger til rette for det.

Opplevelser og erfaringer ute er viktig for å gi barna forståelse for naturens egenart og verdi. Gode vaner som tilegnes i barnehagealder kan vare livet ut, derfor ønsker barnehagen å legge til rette for bevegelsesglede, matglede, mentalt og sosialt velvære, samt fysisk og psykisk helse. Uteaktivitet stimulerer mange sanser samtidig. Uteområdet gir barna rom for å tilpasse aktivitetene slik at alle barn opplever utfordring og mestring.

Varmebu i barnehagen

13 700 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 31.03.2019
68% av 20 000 kr
KVAM BARNEHAGE SA mottar pengene
Hildegunn Ramberg Myhr sitt profilbilde
Verifisert
Hildegunn Ramberg Myhr
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Hildegunn Ramberg Myhr er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×