Hest til terapiridning
6 560 kr
14 givere
Avsluttet
6 560 kr8 % av 80 000 kr

Hest til terapiridning

Vi samler inn penger til en hest til terapiridningen ved EKT. EKT har ca 90 elever i uken som kommer til ridefysioterapi, et tilbud til både fysisk og psykisk utviklingshemmende.

- EKT har tilbudt ridefysioterapi siden 1967 og kan vise til gode resultater av denne unike behandlingsformen. Trygge og godt utdannede hester er en forutsetning. 

- Pengene vil gå uavkortet til innkjøp av en velegnet hest til ridefysioterapi.

- Nå er det behov for en ny hest fordi hestemateriellet hele tiden må være tilpasset elevene. Vi må erstatte noen av de gamle hestene som har gjort en formidabel jobb, men som nå er slitne.

- Grunnet økte priser på grovfôr (høykrisen) er økonomien trang. EKT har  en ikke-komersiell drift og vedtekter i festeavtalen med Oslo Kommune som understreker dette. 


  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 1 500 kr

  «Rabattkort på inngang»

  Alle som bidrar med over 1500 kr får et rabattkort på inngang til husdyrparken i posten. Kortet har 10 klipp til en verdi av kr 500,-

  2 har valgt denne - 48 stk. igjen

Opprettet av
Eline Louise FalchVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
EKT Rideskole og Husdyrpark er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×