Mosseregionens første OA-film - vi trenger din støtte!
3 481 kr
10 givere
Avsluttet
3 481 kr13 % av 25 000 kr

Mosseregionens første OA-film - vi trenger din støtte!

- All støtte går til filmproduksjon og informasjon om OA (overgangsarbeid), for å støtte mennesker som har eller har hatt psykiske helseutfordringer, på arbeidsmarkedet. - Allmennheten skal få se fontenehusets og næringslivets inkluderingssamarbeid.

Fontenehuset og næringslivet ønsker gjennom filmproduskjon å vise for allmennheten hvilket fantastisk inkluderingssamarbeid som gjøres i vår region. Ved å støtte dette prosjektet bidrar du til at mennesker som har eller har hatt psykiske helseutfordringer erfarer økt mestring, gjennom meningsfullt og viktig arbeid gjennom hele prosessen OG du bidrar til at allmennheten kan få innblikk i dette arbeidet gjennom filmen som produseres. Filmen vil lanseres og gjøres tilgjenngelig i flere og ulike kanaler og dermed også bidra til og redusere stigma og tabu knyttet til psykisk helse og arbeid.

Opprettet av
Anna Helene Myhre MolvigIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 916 953 496

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Anna Helene Myhre Molvig er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×