Klimabrølet - sammen for å nå klimamålet
65 300 kr
172 givere
Avsluttet
65 300 kr15 % av 432 000 kr

Klimabrølet - sammen for å nå klimamålet

Bli med å lag Norgeshistoriens største klimamarkering! Vi er i ferd med å mobilisere 100 000 mennesker mellom Slottet og Stortinget den 30. august! Scene, flere stor-skjermer, PA-annlegg, drift og kommunikasjon, koster til sammen 1.5 MNOK.

Klimabrølet samler hele Norge, på tvers av politisk tilhørighet, utdannelse, alder, bosted og arbeidsplass, til én nasjonal klimamarkering. Vårt krav til politikerne, er at de tar tøffe og til dels upopulære valg på vegne av oss, slik at vi oppfyller Parisavtalen mål om å begrense global oppvarming til 1,5 grader.

100 000 mennesker i Oslo sentrum – og 50 000 i andre byer – skaper den massive, folkelige oppslutningen som skal til for at politikerne oppfyller klimamålet. 

Vår motivasjon er å skape et best mulig samfunn, for flest mulig, og vi mener dette må gjøres i fellesskap: Det grønne skiftet må eies av og inkludere alle samfunnslag.

Inviter dine venner og kollegaer – ditt oppmøte og din invitasjon betyr noe! 

Les mer: www.klimabrølet.no og følg oss på: instagram.com/klimabrolet  

DETTE GÅR PENGENE TIL:  

800 000 - teknisk utstyr. Scene og lyd til en historisk folkemengde, er kostbart. For å realisere det poltiiske målet vårt om at politikere treffer tiltak i tråd med 1.5 graders målet, må folk få med seg hva som skjer på Klimabrølet.

100 000 - sikkerhet og rigg. En trygg og smidig avvikling koster - politi og annet sikkerhetspersonelll, bukk og plank, gjerder, alternativ skiltplan, bruk av Spikersuppa etc. Frivillige kommer i tillegg. 

100 000 - markedsføring. For å aktivere den tause majoritet - de som erkjernner klimaalvoret men ikke gjør noe med det - og få foreldre og øvrige opp av sofaen, må vi nå dem. Synlighet er dyrt og avgjørende for å aktivere den delen av befolkningen som vi mener er nødvendig. 

430.000 i drift -  Vi er to stykker som har gått ut i full permisjon fra april - september, og som jobber fulltid med Klimabrølet. Med huslån, barnehage osv, er vi avhengige av noen penger inn, som alle andre. Driftposten er beregnet slik: brutto årslønn på 480 000 (edruelig, synes vi) / delt på 12 (12 måneder), ganger fire (fire måneders arbeid) ganger 2 (vi er to som er i permisjon og som jobber fulltid).


Sammover (sammen, fremover) -Pin:

Under Klimabrølet kommer endelig de voksne ut i gatene, og skolestreikerne og ungdommen blir med oss. 

Et utvalg Klimabrøl:

I samarbeid med Oslo-kommune:


Sammen, fremmover eller sammover, som vi sier i Klimabrølet!

  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 2 000 kr

  «Sammover-pin»

  En vakker pin, med Sandra Blikaas' siste Klimabrøl-illustrasjon: Sammover (sammen, fremover). Se illustrasjonen over.

  8 har valgt denne

Opprettet av

Orgnr. 922 182 736

Pengene utbetales til KLIMABRØLETKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Even Nord Rydningen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×