Flerkulturell sommerleir for barnefamilier
30 500 kr
42 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

50% av målet oppnådd
30 500 kr50 % av 60 000 kr

Flerkulturell sommerleir for barnefamilier

Bli med å gi barnefamilier noen flotte feriedager sammen!

 

Sommerferie ved sjøen er en flerkulturell sommerleir som gir barnefamilier som ellers ikke ville ha kommet seg på ferie en mulighet til å skape egne unike sommerminner. Målgruppen for leiren er familier/eneforsørgere med dårlig råd. Det være seg asylsøkere, nybosatte, flyktninger eller familier som befinner seg i en vanskelig situasjon (mangler arbeid, sykdom i familien eller annet). 

I år har vi fått inn 60 000 mindre enn vi hadde håpet på å budsjettere med. Vi har derfor laget denne spleisen for å se om vi kan redde leiren og arrangere den slik vi har gjort i flere år nå. I verste fall må vi kutte leiren med en dag (leiren arrangeres vanligvis fra torsdag – søndag) eller ta inn færre deltakere. Alle pengene vil gå til å dekke kost og losji for familiene, samt aktiviteter og utflukter under leiren.

Bli med å gi...  

Bli med å gi barnefamilier noen flotte feriedager sammen hvor de får muligheten til å skape gode minner og vennskap på tvers av etnisk, religiøs eller kulturell bakgrunn. Dette er en helg med mye glede og hygge, og et kjærkomment avbrekk i en ellers krevende hverdag. 

Tenk over hvor mye du selv og familien din setter pris på ferien, og de gode minnene dere har skapt sammen gjennom ulike ferieaktviteter. Det er noe som betyr mye for barna, og noe som bedrer samholdet i familien. For noen av familiene er denne leiren den eneste ferieaktiviteten de har i løpet av året, og noe mange ser frem til. Vi ønsker verken å korte ned på leiren eller å si nei til flere familier. 

Hva er Sommerferie ved sjøen?  

Sommerferie ved sjøen er en leir som har blir avholdt på Ognatun leirsted. Ognatun er et flott leirsted like ved badestrand og havet. Her får familiene mulighet til å fiske, ro, dra på stranden, hoppe i hoppeslott og nyte late dager med familien en langhelg i august. Vi har også hatt fugletitting, orienteringsløp og egenlaget tivoli på stedet. Dette er et tilbud som vi reklamerer lite for, men som alltid er fullbooket i god tid på forhånd. Alle, både deltakere, frivillige og ansatte gleder seg til denne sommerleiren. 

Hvem arrangerer Sommerferie ved sjøen?  

Sommerleiren arrangeres av KIA, Kristent Interkulturelt Arbeid i samarbeid med IMF, Indremisjonsforbundet i Rogaland. KIA har over 40 års erfaring på innvandrerfeltet. Våre kjerneverdier bygger på integrering, inkludering og relasjonsbygging mellom mennesker med ulik kulturbakgrunn.

 Vi ønsker å arrangere leiren 8 – 11 august med like mange deltakere som året før. I fjor hadde vi 24 familier på leiren, og totalt 89 deltakere. Deltakerne på leiren var familier fra 8 ulike land, blant annet Syria, Somalia, Afghanistan og Norge.   

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Amanda Sian Tremlett er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×