Møllerløkka⚽️
12 010 kr
57 givere
Avsluttet
12 010 kr15 % av 80 000 kr

Møllerløkka⚽️

Egenkapital til å lage kunstgressbane for alle barn og unge i midtbyen som vil spille fotball.

Vi ønsker oss så sårt en kunstgressbane med innlegg av sand(miljøhensyn) til barn i nærmiljøet slik at vi slipper å reise på trening. 

Vi er en klubb med fokus på inkluderingsarbeid. Vi arrangerer kveldsmat ettv treninger og har låneutstyr lett tilgjengelig til alle som måtte ønske. Vi mener økonomi og/eller foresattes sosiale situasjon aldri skal ha noe å si for om et barn skal kunne drive med idrett. Vi jobber aktivt for å skape et tilbud til også de som står utenfor. 

Midt i byen, i bydelen Ila, har vi et fint område med grusbane som vi får bygge på, men vi trenger egenkapital for å komme i gang. 

Din støtte, din 10er, 20er, 50lapp eller hva du kan bidra med vil hjelpe oss til å skape en mye bedre arena for alle barn, unge og voksne i midtbyen som ønsker en plass å trene, en plass å høre til. Ønsker du å høre mer ta kontakt.

Husk at alt hjelper, takk for støtten!
Opprettet av
Linda Marie SkjervoldVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 983 915 477

Del innsamlingen
Linda Marie Skjervold er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×