Skate- og scooterpark Olaløkka
14 636 kr
35 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

4% av målet oppnådd
14 636 kr4 % av 300 000 kr

Skate- og scooterpark Olaløkka

All støtte skal gå til ny skate- og scooterpark på Olaløkka

Sand Idrettslag ønsker å reåpne skateparken på Olaløkka. Vi måtte dessverre rive den gamle da denne var forfallen og i uforsvarlig stand. Vi opplever stor etterspørsel på ny park fra lokalbefolkningen. Våre barn og unge opplever ofte at skateparken på Jessheim er full, det er liten plass for de minste og mellomste barna, og mange av Sand beboerne kan ikke reise til Jessheim alene da de ikke er store nok. 

Sand Idrettslag ønsker et levende Olaløkka. Vi arbeider daglig med å gi våre barn og unge et optimalt tilbud med organisert idrett. Vi ser viktigheten av lokale tilbud, og vi har som mål å skape et engasjerende og sosialt miljø for lokalbefolkningen. Vi er opptatt av at Olaløkka skal være et sted man hygger seg, også utenfor den organiserte idretten, og ønsker derfor å imøtekomme våre barn og unges etterlengtede ønske om ny park på Olaløkka. 

Vi mener at en ny park også vil bidra til å forsterke det allerede eksisterende foreldrenettverket i idrettslaget da dette vil være en plass hvor alle kan møtes og hygge seg, uansett alder. 

Olaløkka kiosken er et fint sted for barnebursdager, og med en skate- og scooterpark rett ved siden gir det muligheter for å invitere til skate/scooter/inline og BMX bursdag om man måtte ønske det. 

For at idrettslaget skal kunne klare å realisere våre barn og unges drøm om en ny park trenger vi DIN støtte til å bli med på spleisen. Hvert bidrag vil være et bidrag som kan gjøre barnas drømmer til virkelighet. 

Opprettet av

Orgnr. 974 697 971

Pengene utbetales til SAND IDRETTSLAG
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
SAND IDRETTSLAG er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×