LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Skate- og scooterpark Olaløkka

Skate- og scooterpark Olaløkka

All støtte skal gå til ny skate- og scooterpark på Olaløkka

Sand Idrettslag ønsker å reåpne skateparken på Olaløkka. Vi måtte dessverre rive den gamle da denne var forfallen og i uforsvarlig stand. Vi opplever stor etterspørsel på ny park fra lokalbefolkningen. Våre barn og unge opplever ofte at skateparken på Jessheim er full, det er liten plass for de minste og mellomste barna, og mange av Sand beboerne kan ikke reise til Jessheim alene da de ikke er store nok. 

Sand Idrettslag ønsker et levende Olaløkka. Vi arbeider daglig med å gi våre barn og unge et optimalt tilbud med organisert idrett. Vi ser viktigheten av lokale tilbud, og vi har som mål å skape et engasjerende og sosialt miljø for lokalbefolkningen. Vi er opptatt av at Olaløkka skal være et sted man hygger seg, også utenfor den organiserte idretten, og ønsker derfor å imøtekomme våre barn og unges etterlengtede ønske om ny park på Olaløkka. 

Vi mener at en ny park også vil bidra til å forsterke det allerede eksisterende foreldrenettverket i idrettslaget da dette vil være en plass hvor alle kan møtes og hygge seg, uansett alder. 

Olaløkka kiosken er et fint sted for barnebursdager, og med en skate- og scooterpark rett ved siden gir det muligheter for å invitere til skate/scooter/inline og BMX bursdag om man måtte ønske det. 

For at idrettslaget skal kunne klare å realisere våre barn og unges drøm om en ny park trenger vi DIN støtte til å bli med på spleisen. Hvert bidrag vil være et bidrag som kan gjøre barnas drømmer til virkelighet. 

Skate- og scooterpark Olaløkka

14 636 kroner innsamlet

35 givere
Avsluttet 11.09.2019
4% av 300 000 kr
SAND IDRETTSLAG sitt profilbilde
SAND IDRETTSLAG mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
SAND IDRETTSLAG er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×