LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Spartatæl - Byens Bidrag

Spartatæl - Byens Bidrag

Pengene skal brukes til å styrke Sparta sportslig både på kort og lang sikt ved å hente de rette spillerne til klubben vår.

Spartatæl har alltid hatt som mål å gi Sparta muligheten til å heve kvaliteten til de spillerne de henter inn. Vi har alltid ønsket å hente inn spillere som gjør det lille ekstra som kreves for at klubben i vårt hjerte skal være best mulig. Vi har alltid ønsket oss den spilleren som står på blå og banker pucken i krysset i power-play, eller den forwarden som tramper over blå i full speed og drar keeperen ut i pølsebua. Dette ønsket ligger fortsatt langt inne i det blå hjertet vårt. Situasjonen i Sparta nå er litt annerledes enn det var når vi startet opp. Klubben har noen av de mest talentfulle egenproduserte unge spillerne i landet. Disse ønsker vi å bidra til at de utvikles enda mer. Disse ønsker vi at Sparta henter inn lagkamerater til slik at de kan utvikle seg til å bli ligaens beste Norske spillere.

Pengene vi nå samler inn til klubben skal Sparta bruke til hardtarbeidende, treningsvillige og inkluderende spillere som hjelper klubben vår tilbake til der vi hører hjemme. Vi har full tiltro til at Sparta også denne gangen bruker pengene vi samler inn fornuftig, og at vi får mange gode stunder i Norges deiligste ishall også i sesongen 2019/2020  

Dere skal være 100% trygge på at pengene vi samler inn til klubben blir brukt på spillere og utvikling av laget, pengene er det Spartatæl som disponerer og blir kun utbetalt til Sparta ved signering av spillere  

Så folkens, er vi klare for å ta et skikkelig tak til for klubben i vårt hjerte? Spartatæl skal i hvert fall gjøre alt vi kan for klubben i vårt hjerte!!!   

Følg med på Facebook siden vår utover sommeren for aktiviteter, utlodding av premier og lignede. 

 IL Sparta – Lang stolt historie – EKTE SÆRPINGÆR

Spartatæl - Byens Bidrag

70 069 kroner innsamlet

117 givere
Avsluttet 30.08.2019
14% av 500 000 kr
Marius Aune sitt profilbilde
Verifisert
Marius Aune
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marius Aune er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×