SPLEIS for Bunadsgeriljaen
223 169 kr
839 givere
Avsluttet
En tjeneste fra

SPLEIS for Bunadsgeriljaen

Innsamlede midler skal disponeres av Bunadsgeriljaen i videre kamp for å sikre et trygt og forsvarlig fødetilbud og barselomsorg over hele Norge, med særlig fokus på distriktene.

Dette er den offisielle spleisen for Bunadsgeriljaen, og er godkjent av gruppens ledelse og initiativtaker. De har innsett at de trenger bidrag for å jobbe videre. Kamp koster!

Nå er tiden kommet for å vise hvem som egentlig bestemmer i et demokrati. Bunadsgeriljaen er av folket, for folket, og folket har fått NOK!

Pengene går til å dekke alle utgifter i forbindelse med nødvendig drift, som reiseutgifter, kontordrift, trykksaker, fotografer, aksjoner og trivselstilak for føden. Lønn vil foreløpig ikke dekkes av spleis. Økonomi behandles på kommende årsmøte av valgt styre. Foretaket leverer transparent regnskap. 

Alle donasjoner er frivillige, og man kan selvfølgelig være anonym hvis det er et ønske. Både privatpersoner og bedrifter er hjertelig velkommen til å bidra. 

Opprettet av
VerifisertArild Dybå-Eidem
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 922 738 386

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Arild Dybå-Eidem er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×