Nytt kunstgress og forskjønnelse av Idrett
310 100 kr
230 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

310 100 kr77 % av 400 000 kr

Nytt kunstgress og forskjønnelse av Idrett

Ole Gunnar Solskjær blar opp kr. 650.000,- for å få flyttet kunstgresset fra Kristiansund stadion til Idrett. Vi ønsker å være med å bidra, samt kunne forskjønne området rundt Idrett slik at det ser pent ut og dekke uforutsette utgifter.

Vil du bidra til at vi får inn de siste kronene for å kunne få "nytt" dekke på Idrett? Bli med på vår spleis som gjør at vi kan få det til! Kommunen har dessverre ikke mulighet til å bidra med økonomi i prosjektet, så vi er 100% avhengig av hjelp fra bidragsytere.

«Idrett har vært en viktig arena i Kristiansund, både for organisert trening og som samlingssted for venner gjennom mange år. Jeg vet hva dette betyr for mange av innbyggerne, og ønsker at området skal fungere slik også i årene som kommer. Dessuten har området sentimental verdi for meg. Jeg har brukt mange timer på Idrett i min ungdom. Jeg håper også at andre ser verdien i å bevare Idrett, og bidrar til nytt kunstgress».

– Ole Gunnar Solskjær –

Opprettet av

Orgnr. 974 262 142

Pengene utbetales til CLAUSENENGEN FOTBALLKLUBB
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Plakat
CLAUSENENGEN FOTBALLKLUBB er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×