Nytt kunstgress og forskjønnelse av Idrett
310 100 kr
230 givere
Avsluttet
310 100 kr77 % av 400 000 kr

Nytt kunstgress og forskjønnelse av Idrett

Ole Gunnar Solskjær blar opp kr. 650.000,- for å få flyttet kunstgresset fra Kristiansund stadion til Idrett. Vi ønsker å være med å bidra, samt kunne forskjønne området rundt Idrett slik at det ser pent ut og dekke uforutsette utgifter.

Vil du bidra til at vi får inn de siste kronene for å kunne få "nytt" dekke på Idrett? Bli med på vår spleis som gjør at vi kan få det til! Kommunen har dessverre ikke mulighet til å bidra med økonomi i prosjektet, så vi er 100% avhengig av hjelp fra bidragsytere.

«Idrett har vært en viktig arena i Kristiansund, både for organisert trening og som samlingssted for venner gjennom mange år. Jeg vet hva dette betyr for mange av innbyggerne, og ønsker at området skal fungere slik også i årene som kommer. Dessuten har området sentimental verdi for meg. Jeg har brukt mange timer på Idrett i min ungdom. Jeg håper også at andre ser verdien i å bevare Idrett, og bidrar til nytt kunstgress».

– Ole Gunnar Solskjær –

Opprettet av

Orgnr. 974 262 142

Pengene utbetales til CLAUSENENGEN FOTBALLKLUBBKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
CLAUSENENGEN FOTBALLKLUBB er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×