Send ein ungdomsleiar på konfirmantleir!
5 200 kr
15 givere
Avsluttet
5 200 kr20 % av 25 000 kr

Send ein ungdomsleiar på konfirmantleir!

Ungdomsleiarar er nøkkelen til gode konfirmantleir og eit godt ungdomsarbeid. Ditt bidrag hjelper oss å ha dei med på leir!

Fredag 21. juni drar  50 konfirmantar på leir til Orreneset. Den store  suksessen med leiren er at det er 10 – 15 ungdomsleiarar som er med på  konfirmantleirene. Dei er teamleiarar, gode rollemodellar og den  viktigaste faktoren for å skape god stemning og godt miljø på leiren.  Denne leiarsatsinga har også ført til ei fornying av ungdomsarbeidet i  soknet. Men det kostar også ein del ekstra å ha så mange ungdomsleiarar  med på leir. Det kostar ca. kr. 1000,- å ha ein ungdomsleiar med på  leiren. Med to leirer per år er det eit behov for ca. 25.000 kr. i året.

Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

Velg en belønning

 1. 500 kr

  «Skattefrådrag»

  Gir du kr. 500 eller meir kan du få skattefrådrag for di støtte. For å kunne rapportere di gåve til skattemyndighetene treng vi å få personnummeret ditt

  4 har valgt denne
Opprettet av

Orgnr. 976 997 093

Pengene utbetales til ULSTEIN SOKNKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
ULSTEIN SOKN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×