Historien til "‪Elton John‬" en St-Bernard som ble reddet.
7 150 kr
30 givere
Avsluttet

Historien til "‪Elton John‬" en St-Bernard som ble reddet.

Pengen skal gå til veterinær kostnader til Elton John. Elton John trenger å ta røntgen, ultralyd, mer medersiner og flere tester. Vi får ingen offentlig støtte.


Elton John ble funnet på en gård i vårt område, avmagret, mishandlet i mange år, i et bur på 1x1,5 meter, Pelsen var full av urin og avføring på hele han, hode til hale, så svak at han kunne nesten ikke gå, full av blemmer i munnen slik at tenner og gomer er muligens ødelagt, stor betennelse i spyttkjertlene og han har en mentalitet som en valp, men han er 5 år gamle.  

Mitt mål er med denne spleisen er å be om deres hjelp om å kunne hjelpe Elton John til å få ta røntgen og ultralyd for å finne ut hvor stor utfordringer vi har. Trenger økonomisk støtte til den store veterinær regning som bare øker og for hver dag. 

Vel det er også stygge tall med kjæledyr her i Rogaland og Norge. Hver dag blir 2 hunder avlivet fordi man blir oversett og mishandlet. Elton John håper på din støtte! 
Opprettet av
VerifisertElin Herlofsen
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 921 227 639

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Elin Herlofsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×