Klimabrølet - sammen for å nå vårt klimamål!
93 600 kr
196 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

93% av målet oppnådd
93 600 kr93 % av 100 000 kr

Klimabrølet - sammen for å nå vårt klimamål!

Gi støtte for å skape Norgeshistoriens største klimamarkering! I Oslo skal vi samle 100.000 mennesker mellom Slottet og Stortinget den 30. august. 450.000 kroner dekker scene, storskjermer, lydanlegg og produksjon.

Bli med å lag Norgeshistoriens største klimamarkering! 

Klimabrølet samler hele Norge, på tvers av politisk tilhørighet, utdannelse, alder, bosted, religion og arbeidsplass, til én nasjonal klimamarkering. Vårt krav til politikerne, er at de tar tøffe valg på vegne av oss, slik at vi oppfyller Parisavtalen sitt mål om å begrense global oppvarming til 1,5 grader.

100 000 mennesker i Oslo sentrum – og 50 000 i andre byer – skaper den massive, folkelige oppslutningen som skal til for at politikerne oppfyller klimamålet. 

Vår motivasjon er å skape et best mulig samfunn, for flest mulig, og vi mener dette må gjøres i fellesskap: Det grønne skiftet må eies av og inkludere alle samfunnslag.

Inviter dine venner og kollegaer – ditt oppmøte og din invitasjon betyr noe! 

Les mer: www.klimabrølet.no og følg oss på: instagram.com/klimabrolet  

DETTE GÅR PENGENE TIL:  

450 000 - teknisk utstyr. Scene og lyd til en historisk folkemengde, er kostbart. For å realisere det poltiiske målet vårt om at politikere treffer tiltak i tråd med 1.5 graders målet, må folk få med seg hva som skjer på Klimabrølet.

I tillegg har vi et budsjett for sikkerhet, produksjon, markedsføring og drift. Dette vil vi dekke gjennom sponsorstøtte og andre folkefinansieringskanaler. 

450 00 - sikkerhet og filmproduksjon. Vi ønsker en trygg ramme for en minneverdig og slagkraftig markering, og vil ha profesjonelt vakthold i tillegg til flere hundre frivillige. Samtidig ønsker vi å distrubuere markeringen på best mulig vis gjennom live videoproduksjon. 

100 000 - markedsføring. For å aktivere den tause majoritet - de som erkjernner klimaalvoret men ikke gjør noe med det - og få foreldre og øvrige opp av sofaen, må vi nå dem. Synlighet er dyrt og avgjørende for å aktivere den delen av befolkningen som vi mener er nødvendig. 

430.000 i drift -  Vi er to stykker som har gått ut i full permisjon fra april - september, og som jobber fulltid med Klimabrølet. Med huslån, barnehage osv, er vi avhengige av noen penger inn, som alle andre. Driftposten er beregnet slik: brutto årslønn på 480 000 (edruelig, synes vi) / delt på 12 (12 måneder), ganger fire (fire måneders arbeid) ganger 2 (vi er to som er i permisjon og som jobber fulltid).

Sammover pinsen (sammover: sammen, fremover). Begrenset opplag: kun 100 stk.! Illustrasjon av Sandra Blikås:

Klimabrølet t-skjorte: 

Under Klimabrølet kommer endelig de voksne ut i gatene, og skolestreikerne og ungdommen blir med oss. Gi din støtte til Klimabrølet, og vær med å skap en historisk markering for klimaet. Vi gleder oss til å brøle med deg kl 15:00 fredag 30. august!

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Klimabrølet t-skjorte

  Få en unik t-skjorte med klimabrølet trykket. Kun i begrenset opplag. Vi vil kun bruke t-skjorter fra Fretex, Frelsesarmeen mfl.

  850 kr

  17 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Sammover pinsen

  En vakker pin, med Sandra Blikaas' siste Klimabrøl-illustrasjon: Sammover (sammen, fremover). Se illustrasjonen over.

  2 000 kr

  6 har valgt denneUbegrenset antall
Opprettet av

Orgnr. 922 182 736

Pengene utbetales til KLIMABRØLET
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
KLIMABRØLET er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×