Kunstgressbane på Hesseng
131 501 kr
222 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

131 501 kr43 % av 300 000 kr

Kunstgressbane på Hesseng

Vi skal legge kunstgress på grusbanen ved Hesseng Flerbrukssenter, banen skal stå klar i august 2020. Det er et kostbart og stort løft for idrettslaget, men anlegget vil bli til stor glede for barn og unge i mange år fremover.

Bli med å bidra til at vi får finansiert kunstgresset på Hesseng! Vi har allerde fått 800.000 av Sparebank1 Nord Norge, og 200.000 av Kommunen, og spillemiddelsøknaden er godkjent. Men vi trenger fortsatt en god del penger, og vi har satt det som mål på få inn 300.000 gjennom spleis, og det burde være mulig, hvis f.eks. 1500 personer gir 200 kroner hver, eller 1000 personer gir 300, eller 600 personer gir 500, så er vi der. 

Vi har også startet med andelssalg, der både privatpersoner/familier og næringslivet kan kjøpe seg en blokk/andel av den nye banen. Minste pris for en andel for privatpersoner er 500 kroner, og alle som støtter offentlig på Spleis med minst 500, blir registret som kjøper av en andel (det er også mulig å støtte anonymt på Spleis).

Når anlegget står ferdig, vil det bli reist et flere meter stort skilt med kart av bane- og tribuner, og logo og navn på de som har kjøpt en andel viI ha en sentral plassering. Da sparker vi (ballen) spleisen i gang, del gjerne dette med familie, venner og kjente, vi oppdaterer underveis hvor mye som er kommet inn. Spleis i vei folkens!


Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 984 118 228

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
John Henrik Mienna er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Denne spleisen er med i «Klubben i mitt hjerte» og konkurrerer om en hovedpremie på 100 000 kr og daglige trekninger hvis den samler inn over 2000 kroner eller 50 stemmer hver dag. Meld på ditt lag du også! www.spleis.no/klubbenimitthjerte

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×