"Olympiske leker" i Robotikk
5 670 kr
19 givere
Avsluttet
5 670 kr22 % av 25 000 kr

"Olympiske leker" i Robotikk

Vi i Hell Robotics skal representere Norge i FIRST Global Challenge i de Forente Arabiske Stater i oktober. FIRST Global Challenge anses som robotikkens olympiske leker, og dette er en mulighet vi ikke vil gå glipp av. Alle bidrag mottas med stor takk.

FIRST Global Challenge er en internasjonal robotikkonkurranse for ungdom. Norge skal representeres av fem ungdommer fra Hell Robotics. Denne konkurransen er en sjelden mulighet til å møte, inspirere og lære av ungdom fra hele verden, og dette er noe vi ikke vil gå glipp av. I den forbindelse trenger vi hjelp til finansiering til deltakelse i denne spennende konkurransen.

Gjennom denne innsamlingen håper vi å få finansiert deler av påmeldingsavgiften (vi mangler å betale 2500$) og vi håper deler av innsalmingen kan gå til landsdrakter o.l.

Litt info om Hell Robotics:

Hell Robotics er et lag bestående av 18 ungdommer fra forskjellige linjer ved Ole Vig vgs i Stjørdal og Thora Storm vgs i Trondheim. Tidligere i 2019 deltok laget i den krevende konkurransen FIRST Robotics Competition, på Long Island, New York. Der skulle vi løse en oppgave, og konkurrere mot (og med) andre lag. Dette løste vi ved å bygge vår egen robot. Laget vårt kom helt til semifinalen, og vi vant prisen Innovation in Control.

www.hellrobotics.no

Litt info om FIRST Global Challenge(FGC):

FGC er en robotkonkurranse  arrangert av FIRST. FIRST er en organisasjon dedikert til å fremme realfag, teknologi og samarbeid hos unge gjennom komkurranser som blant annet FIRST Lego League og FIRST Robotics Competition.  I FGC er hovedfokuset å samle et lag fra hvaert land i verden til en stor robotkonkurranse der samarbeid og inspirasjon er hovedfokuset. Hvert lag skal bygge en robot ca 40x40cm. Årets tema er Ocean Opportunities, og oppgaven går ut på å rydde banen for "micro- og makroplast".

https://first.global/fgc/

https://www.youtube.com/embed/Vc_p6Rj3Bds?fbclid=IwAR05qfecK9yczh70s5IqTrKSdUKhHTpwbqzzuGPCiv7vWBlpqhXg_ayNxME
Opprettet av
VerifisertAndrea Solem Schiefloe
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 919 626 518

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Andrea Solem Schiefloe er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×